Uzun suredir PUBG Mobile‘ın yeteri kadar ucretsiz kozmetik vermediğini duşunen oyuncular icin sevindirici bir haberimiz var. Dun devreye giren PUBG Mobile Ramazan Giriş Etkinliği, oyunculara Ramazan boyunca ceşitli hediyelere dağıtacak. PUBG Mobile Ramazan Giriş Etkinliği Ulkemizde oldukca populer bir oyuna donuşen PUBG Mobile’da 30 gun boyunca farklı oduller olacak. Etkinliğin ilk gunune ozel olarak oyunculara kostum parcacığı dağıtan Tencent, Carşamba ve Cuma gunu ise gecici sureliğine kostum verecek. PUBG Mobile Ramazan Giriş Etkinliği’nde haftanın odulleri Ancak oyuncuların gunluk olarak hediye kazanabilmeleri icin farklı gorevleri tamamlamaları gerekmekte. Hediye kazanmak icin oyuncuların bazen sadece oyuna giriş yapmaları yeterli olurken, gunden gune değişen hediyeler ile birlikte oyunculardan her gun farklı gorev yapmaları istenecek. Ramazan Giriş Etkinliği Gorevleri - Oyuna giriş yap. - Toplamda 20 veya daha fazla hayatta kal. - Klasik modda arkadaşınla bir mac tamamla. - Klasik modda bir mac tamamla. 30 gun boyunca oyunun Etkinlik sayfasında yer alacak detaylara goz atarak Ramazan Giriş Etkinliği hakkında daha geniş detaylara ulaşabilirsiniz. PUBG Mobile Ramazan Giriş Etkinliği Odulleri Oyunun geliştirici firması Tencent Games’in yeni etkinlik ile birlikte oyunculara vereceği kostumler ise sınırlı sureliğine, sadece 3 gun envanterinizde yer alacak. Ancak bununla birlikte 2 gunde 1 verilen 500 Battle Coins ile Askeri Sandık’tan kostum cıkarmayı deneyebilirsiniz. Gumuş Parcacık ve Kupon Parcacıklarını birleştirerek kalıcı olarak yeni kozmetiklere kavuşacağınızı hatırlatalım. Oyuncuların sınırlı sureliğine elde edebilecekleri kozmetikler arasında Kartal Paraşutu bulunuyor. Oyundaki coğu kozmetik eşyasının BP ile kazanılma şansı varken, Paraşut eşyaları icin bir ilk olacak gibi gorunuyor. 17 Mayıs’ta oyuna giriş yapan oyuncular Kartal Paraşutu kazanacak. İşte etkinliğin dikkat ceken odulleri; - Silindir Şapka (8 Mayıs) - Kanlı Diş Kostumu (10 Mayıs) - Kılıc Ustası Maskesi (15 Mayıs) - Kartal Paraşutu (17 Mayıs) - Turuncu UM9 Kaplaması (22 Mayıs) - Cesur Oyuncu – Tava (24 Mayıs) - Kedi Kostumu (29 Mayıs) - Kalıcı Kostum: İskelet El İnfazcısı (31 Mayıs) - Kalıcı Cerceve: Hilal Avatar (4 Haziran) Daha fazla ayrıntıya buradan ulaşabilirsiniz. GG Espor
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- PUBG
- PUBG Mobile’a Ramazan Giriş Etkinliği geldi