PUBG MOBILE, Cin'in dışında 400 milyon indirme ve 50 milyon gunluk aktif kullanıcıyı gecerek yeni bir kilometre taşına ulaştı. Dunyadaki tum mobil oyuncular, Tencent Games ve PUBG Corporation tarafından bugun yayınlanan guncellemenin bir parcası olan takım olum macı modunu deneyimleyebilirler. PUBG MOBILE, bu guncellemeyle, cok sayıda oyun ici eklentinin yanı sıra, hızlı tempolu catışmalar icin heyecan verici bir 4v4 savaş modu sunuyor. Bu yeni mod PUBG MOBILE oyuncularını "corba parası" cıkartmak icin iletişim kurmaya, birlikte calışmaya ve hızlı duşunmeye yonlendiriyor. Birinci Şahıs Nişancı (FPP) ve Ucuncu Şahıs Nişancı (TPP) perspektiflerinde oynanabilen yeni mod, zaman kısıtlamalı yeniden canlanma ile takımları en cok skoru toplamak icin yarıştıracak. Yeni 0.13.0 guncellemesi, Tencent Games ve PUBG Corporation tarafından acıklanan yeni kilometre taşından hemen birkac hafta sonra yayınlanıyor. App Annie'den alınan bilgilere gore, PUBG Mobile, Cin dışında 400 milyon indirilme ve 50 milyon gunluk oyuncu ile bir kez daha etkileyici bir kilometre taşına ulaştı. PUBG MOBILE dunyanın en populer mobil oyunlarından biri olarak, Golden Joysticks odul toreninde ''Yılın Mobil Oyunu'' odulunu alırken diğer 2018 yıl sonu odullerindeki hakimiyetini bir cok başka adaylıklarla da devam ettiriyor. PUBG MOBILE aynı zamanda bu sene başında tanıttığı yeni "Oyun Yonetim Sistemi" ile daha sağlıklı oyun oynama hareketine onculuk ediyor. Olum savaşı modu yeni gelen guncellemenin sadece bir parcası. Bu modun yanı sıra, yeni guncelleme ile Godzilla: Canavarlar Kralı temalı oduller, oynanabilirlik eklentileri ve diğer kayda değer dengelemeleri de yanında getiriyor. İcerik guncellemesiyle ilgili diğer ayrıntılar şu şekilde sıralanıyor: Geliştirilmiş Kontrol Ayarları – Birinci Şahıs Nişancı (FPP) ve Ucuncu Sahıs Nişancı (FPP), ozellikle yuksek atlama ve tırmanma icin yeni bir duğme de dahil olmak uzere ekran kontrolu ozelleştirme icin benzersiz kontrol ayarlarına sahiptir; Godzilla: Canavarlar Kralı Teması – PUBG MOBILE ve Godzilla: Canavarlar Kralı arasında suren işbirliğinin bir parcası olarak, goz korkutucu bir Godzilla teması, bircok tematik etkinlik, odul ve daha fazlasını icerir; Vikendi Ayak İzleri– Oyuncular artık duşmanlarının nerede olduğunu Vikendi tundra haritasında karda kalmaya başlayan ayak izlerini takip ederek bulabilecek. Ucuncu Taraf Hile Karşıtı Sistem – Yeni eklenen bu uygulama sayesinde emulator vb. uygulamalarla yapılan hileler tespit ve rapor edilebilecek. Yeni Başarımlar – Oyuncular yeni eklenen takım olum savaşlarına ait başarımlarını kazanmak icin kendilerini sınayabilecekler, bunlara ilk ve son oldurme, kazanma sayısı ve bircok yeni başarım dahildir. Ek Sosyal Ozellikler – Bugunun guncellemesi, macların sonunda MVP vitrinleri, portatif dolap sisteminde yukseltmeler, populerlik hediyesi odulleri, karizma puanları ve daha fazlasını iceren bircok yeni sosyal ozellik sunuyor. PUBG MOBILE dunyanın en populer mobil oyunları arasında buyumesine devam ederken, daha iyi bir oyun cevresi, daha dengeli ve surdurulebilir bir oyun ekosistemi oluşturmaya olan bağlılığını surduruyor. PUBG MOBILE yeni "Oyun Yonetim Sistemi" ile oyunculara daha dengeli ve surdurulebilir bir PUBG MOBILE deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Oyuncular, oyuna ilk giriş yaptıklarında Oyun Yonetim Sistemi'ne yaşlarını belirtiyor, 18 yaş altı oyuncuların ise oyuna giriş yaptıklarında gelen uyarı ekranını kabul etmeleri gerekiyor. Aynı zamanda, sistem, oyuncuları ekrana gelecek uyarılar ile uzun suren oyun seanslarında ara vermeleri veya oyunu kapatmaları yonunde uyaracak. "Oyun Yonetim Sistemi", yakın zamanda Asya ve Kuzey Afrika ulkeleri dahil olmak uzere, Endonezya, Hindistan, Nepal, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Kuveyt, Irak, Suudi Arabistan ve Mısır'da belirli alanlarda konuşlandırıldı. "Oyun Yonetim Sistemi", diğer pazarlara da kademeli olarak acılacak. chiponline