Cs 1.6 ping ve fps sorunu [allah aşkına yardımcı olun ]
Counter Strike0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Cs 1.6 ping ve fps sorunu [allah aşkına yardımcı olun ]
-
27-09-2019, 12:00:02Kayıtlı ÜyeOncelikle merhaba arkadaşlar. Benim problemim fpsnin duşuk olması ve pingin cok aşırı derece yuksek olmazı.Menudeyken servera bağlanmamışken fps 100.00 sabit servera giriyorum fps ateş edince kalabalığa gelince eski bilgisayarımda hic boyle birşey yaşamıyordum ama bu bilgisayarım neredeyse onun 3-4 katı daha iyi yardımcı olabilicek varmı ayrıca windows7 kullanıyorum.Tab yapıp pingime bakıyorum 500 oluyor 2000 oluyor.Ping sorunu icin araştırma yaptım İnternet hızına gore kodlar vermişler hepsini denedim olmadı. Bazı forum sitelerinde ekran kartı guncelleştirmelerini yap yazmışlar yaptım olmadı.Oyunu başka clientler indirip kurdum olmadı.İnternettin kotudur diyenler oldu ama hız testi yaptığımda okadarda kotu cıkmadı.. ALLAH RIZASI İCİN YARDIMCI OLUN NE ZAMANDIR OYUNA GİREMİYORUM İnternet Hız testi Sonuclarım : Download Hızınız : 10.37 Mbps Upload Hızınız : 0,59 Mbps Bilgisayarımın ozellikleri : Uretici : Samsung Electronisc İşlemci :Intel(R) Core (TM) i5-2450M CPU @ 2.50 GHz 2.50 GHz Yuklu bellek (RAM) : 4.00 GB Sistem turu : 64 bit işletim sistemi Yonga turu : Intel (R) HD Graphics Family Dac turu : Internal Bağdaştırıcı dizesi : Intel (R) HD Graphics 3000 Toplam Kullanılabilir Grafik Bellegi : 1696 MB __________________