My Game Area Muşterileri Ve İlgilileri Dikkat...!
Counter Strike0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- My Game Area Muşterileri Ve İlgilileri Dikkat...!
-
27-09-2019, 11:57:01Kayıtlı ÜyeMerhaba, Ben Burak Soyadım O Kadar Onemli Değil My Game Area Muşterisi İken Başıma Gelen Olayı Size Anlatmak İstiyorum Bundan İki Ay Once Şubat Ayının 5'inde bir server Almaya Karar Verdim. O gun icerisinde parayı atm yoluyla yatırdım ve server'ı teslim aldım, iki ay gecti ve odemeleri hic aksatmadım yani ayın 5'ini hic gecmedi Fakat nisan ayında Yaz Ayının yaklaşmasıyla fiyatlar yukselir game hostinglerde (Oyun Sunucularında) Benim 60 liraya alıp kullandığım server bir anda kira fiyatı oldu 135 lira (bu fiyatı benim sunucumu kiralayan kişiye sordum). fakat bildiğiniz gibi 60 liraya alan kişi aylık fiyatı 60 lira olarak oder yani yeni fiyattan ETKİLENMEZ ! Benimde oyle oldu fakat Nisan Ayının 25'inde My Game Area Satış Elemanı Emre ALPLER 20 Gundur parayı odemediğimi Soyleyerek başkasına kiraladığını soyledi. Panelde Yazan Son Odeme Tarihi İse 05.05.2012'ydi Yani Paneldeki Son Odeme Tarihi Parayı Yatırdığımızın Gostergesi.. Ama mygamearea'nın sitesindeki Sıkca Sorulan Sorular (http://www.mygamearea.net/iframe/s.s.s.php) Kısmını okuduğumda Aldığınız hizmetin ucretini odemediğinizde Kapanmasının son odeme tarihinden itibaren 3 iş gunu olduğunu gordum Odemeyi 03.04.2012 Salı Gunu Yaptım Atm Fişi Elimde. Sonuc Olarak My Game Area Gorevlileri Yağlı Muşteriye Sunucu Bulamayınca Bizim Sunucuyu Peşkeş cekti !!! Bunu sizin iyiliğiniz icin yazdım alacaklar ve muşterisi olanlar dikkatli olsunlar !!! Ve Ayrıca Emre ALPLER Dediğimiz kişinin Bu Yazdıklarıma Kimsenin inanmıyacağını cunku herkesin memnun olduğunu hic bir şey kanıtlayamayacağımı soyledi Karar Sizin... Server İp:178.211.51.44 Girin Sorun İsterseniz __________________