Ak47 İcin Birkac İpucu
Counter Strike0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Ak47 İcin Birkac İpucu
-
27-09-2019, 11:53:54Kayıtlı ÜyeCok İlgi Gordu Sabitlenirse Sevinirim Arkadaşlar Ben colt'un aksine (tabii colt da kullanırım) ak47 yi daha cok severim bu yuzden oynaya oynaya bazı taktıkler gelıstırdım ozellıkle aım_ak-colt mapı cogu oyuncu icin silah belirlemede etkili bir bolumdur yanş o bolumu oynamadan (tabii şart değil) bence ak47 ve m4a1 arasında pek secım yapmanızı tavsıye etmem ak47 ıcın ıpuclarımda var tabıı kendı bulduklarım eger varsa sızde yazabılırsınız . Oncelıkle ak47 ile saldırmadan once yere spray sıkın nedenını bılmıyorum ama recoil ( sekme ) yi etkiliyor bir nevze. Hicbir zaman ak47 ile 3 mermiden fazla taramayın eger tararsanız sılahın dengesı sasar ve sızde namlu kafayı da gosterse farklı yere atar o yuzden mermı sınırı ( 3-4 arası ) gectikten sonra mutlaka bıcagı veya handgun u secip geri ak47 ye donun eger HS denemeleri yapacaksanız Ses kasarken kullandıgımız Shift ( sizde ney bilemem default soyluyorum ) tusuna basın boylece sabıt durdugunuzdan nısan aldıgınızda hedef %90 cıvarı tutucaktır. eger Tarayarak uzaktan vuruyorsanız asla kafaya nısan almayın ozellıkle diz bolgesine nişan alın bu 4 mermide 60 hp sini alır devamıda gelir merak etmeyin. yakın mesafede asla ak47 ile taramayın eger tarıyorsanız egılıp zıplamayın adam bıcak ceksede vuramazsınız . bu yuzden once egılıp sonra goguse nısan alınkı 3 mermı hs atıcaktır.. DuzeLtme : Yeni Bir aK47 puf noktası keşfettim arkadaşlar eger elinizde ak47 var sa sakın deagle usp five-seven almayın yanına gLock alın nedenını soylıyeyım gLock cok nadır seken ve mermısı duz ılerleyen bır sılah. glockla hareketsızce 3 mermı sıkarsanız duvara zıplyapıp egılmedıkten yada ak47 yı degıstırmedıkden sonra kelesın nokta atısı daha etkılı olucaktır bunu bulalı 1 gun oldu soylıyeyım bunlar kendı bıldıklerım bulduklarım varsa sızde yazın eger faydanlanan olursa guzel olur bir yorum yeter ayrıca rep vb size kalmış. __________________