Oncelikle biraz kendimden bahsedeyim lise son sınıfta universite sınavına hazırlanan biriyim yurt dışı hayalim var acıkcası yıllardır her neyse ders durumum cok iyi değil ama cok vasat da değilim standart bir oğrenciyim velhasılıkelam yurt dışı eğitim ile ilgili dershane hocası onerilerde bulundu bu oneriler arasından birkacı şehir dışında (bu arada ben istanbulda yaşıyorum)okuyacağınız universite masrafları orta olcekli bir ulke kadar oluyor hem orta olcekli ulke diyip gecmeyin turkiye den daha prestijli okullar oluyor gibi konuşmalar yaptı bu onerilerde işin acıkcası beni cezbetti her neyse istediklerime gelirsem benim hayalimde kuzey avrupa var finlandiya,isvec,norvec gibi ulkeler ancak ailevi durumumuz memur hayatı gibi olduğundan kafadan eledim biraz daha gercekci olursam ukrayna,slovakya,cek cumhuriyeti ,macaristan gibi ulkeler bu ulkeler muhendislik alanında ozellikle ukrayna bayağı yol kat etmiş ulkeler benim sormak istediğim şey bu ulkelere sizin goruşunuz nedir deneyimi olan kişiler varsa ve anlatırsa cok memnun olurum
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Üniversiteler
- Yurt Dışı Eğitimi Hakkında Yardım
-
06-09-2019, 18:02:02Kayıtlı Üye