7/24 Online Tecrubeli sXe ve Yardım Sorunlarından Anlayan Admin Arayanlar İceri!!
Counter Strike0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- 7/24 Online Tecrubeli sXe ve Yardım Sorunlarından Anlayan Admin Arayanlar İceri!!
-
27-09-2019, 11:15:25Kayıtlı ÜyeArkadaşlar 7/24 Online Tecrubeli sXe ve Yardım Sorunlarından Anlayan Admin Arayanlar. 7/24 Online Admin'im, Tecrubeli'yim, Daha Once Cok Fazla Adminlik Yapıp Butun Amx Komutlarını Biliyorum ve Saygılıyım Asla Kufur Cıkmaz sXe Not Defteri veya Herhangi Hata, Yardım Sorunlarından Anlayan Admin Arayanlar [email protected] Eklesin. En Fazla 20 Forum'da Reklam Yaparım Resimli Video'lu Pro Takılıyorum Jail vb. İstemem ve sXe Not Defteri veya Herhangi Hata, Yardım Sorunlarından Anlayan Admin Arayanlar @.com Sonu Bu Ekli Boyle Olmayanlara Yardımcı Olamam Map Yapmayı Biliyorum Fakat iyi Değil. Admin Pelerin Yapıyorum bu iyi Skin Yapıyorum ehh işte [email protected] Eklemeniz Yeterli Yaşımı Sorarsanız 16 . Daha Onceden 6 Server'im Oldu Biri GameTracker'da 189. Oldu Sonrası Fasa Fiso iyi Forumlar... __________________