[IMG]http://img38.**************/img38/773/usbguardian.png[/IMG] Tanıtım: USB Guardian, USB'lerden virus bulaşmasının engelleyen bir guvenlik programı. USB Guardian, bilgisayarınızı Conficker ve benzeri zararlı yazılımlara karşı koruyan kullanımı kolay fakat guclu bir guvenlik programıdır. USB Guardian sayesinde USB flash disklerinizi gonul rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Bilgisayarınızdaki USB portları surekli tarayan USB Guardian, bilgisayarınıza yeni bir USB flash disk takıldığında bu diskin icerisindeki dosyaları tarayarak potansiyel tehditleri ortadan kaldırır. USB Guardian ayrıca USB belleklerdeki autorun.inf dosyalarını engelleyerek USB'lerin otomatik calıştırma ozelliğini kullanarak yayılan viruslerin bilgisayarınıza bulaşmasının onune gecer. İşletim Sistemi: Windows XP, Windows Vista, Windows 7 Dil: İngilizce SSS: Soru 1: Alıntı:
Programı kurdum.USB Belleği taktığımda normalde acılmak icin benim onay vermemi beklerken(Dosya ve Klasorleri goruntuleye tıklamak),şimdi kendiliğinden acılmaya başladı.Bu programla ilgili mi? Yani tarayıp kendisimi acıyor USB belleği?
Cevap 1: Alıntı:
Autorun yerine araştır penceresi ile acıyor. Bu şekilde autorun zararlısı varsa bilgisayara girme riski yok oluyor. Program ile ilgili yani.
Soru 2: Alıntı:
Benim merak ettiğim programın arayuzunden bu ozelliğini (Bkz. Soru 1) iptal edebiliyor muyuz?
Cevap 2: Alıntı:
Evet onleyebilirsiniz.Programın simgesine sağ tıklayın,"Config" bolumunde ikinci sırada "when a USB disk is inserted,safely open the disk folder " seceneğindeki tiki kaldırın ve "OK" deyin.Artık kendiliğinden acılmayacaktır.
Yorumlar: Alıntı:
Bu gun dukkanda denedim,program gercekten cok başarılı. Zararlı iceren bir usb taktım avast ile USB Guardian uyarı verdi. Avast ile tarama yaptırdım sonra temiz cıktı usb. USB Guardian silmiş zararlıları. (Guvenimi Kazandı)
Alıntı:
Bir arkadaş denemiş ve bana yazmış ucretli ve diğerlerinin silemediği bir virusu kaldırmış bilginize...
Alıntı:
Evet ben yazmıştım arkadaşa.. Aslında 1 senedir usb harddiskte silemediğim zararlı yazılımı (sadece avira gizli olarak bulup bloke edebiliyordu) tespit ve silme konusunda cok sıkıntı cekmiştim. 1 sene icinde 15 e yakın guvenlik yazılımı derdime care olamamıştı. (avira premium, a-squared, bullguard, norton, kaspersky, comodo, bitdefen der, ad-aware, panda, dr web, norman, auslogics, g-data, trend micro, mc afee, zone alarm security... ve diğerleri) Program beni hayrete duşurdu.
USB Guardian 1.9.0.0 İndir __________________
Antivirüs - Güvenlik USB Guardian 1.9.0.0 | Ucretsiz | İngilizce | SSS | Yorumlar
Program Download0 Mesaj
●47 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Download Merkezi
- Program Download
- Antivirüs - Güvenlik USB Guardian 1.9.0.0 | Ucretsiz | İngilizce | SSS | Yorumlar