Profesyonel Takım Arıyorum!
Counter Strike0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Profesyonel Takım Arıyorum!
-
27-09-2019, 10:58:53Kayıtlı ÜyeMerhaba arkadaşlar. 5 senedir yarı-aktif (lan turnuvaları vs.) bir şekilde counter strike 1.6 oynuyordum. Bu sene tam-aktif olarak yeni bir isim ile tekrar başladım. Profesyonel olarak, ismini vermek istemediğim 5 - 6 takımda oynadım. Mevkim atacker. Bileğim kuvvetlidir. Kendime guvenirim. 5v5 Lan turnuvaları, Esl turnuvaları, Online Clan turnuvalarına katıldım. Unum ya da şanım yok (zaten yeni bir isimle başlıyorum) Steam oyuncusuyum. Teamspeak, RaidCall, Ventrilo, Skype, Xfire gibi iletişim programlarına hakimim. Mikrofon, kulaklık gibi ekipmanlara sahibim. Yaşım 18. Takımın online saatlerine uyum sağlarım. Tercihim İstanbul icinde ikamet eden (olmasada olur), lan turnuvalarına katılabilecek (katılmasada olur), hergun mac atacak, oyun ici zekası yuksek, TT verebilen, saygılı, mac dışında muhabbet edebilen, yaş ortalaması 18 olan ve asosyallerden oluşmayan, steam kullanan, ekipmanlara sahip, maclara onem veren, sabit bir kadrosu olan, belli bir gecmişi olan (yeni kurulmuş istemiyorum) takımlardır. İletişim: Steam: karayel1907 MSN: [email protected] __________________