* Lisans: Shareware $ 29,99 * İşletim Sistemi: Windows Vista, XP, 2000 * Koşullar: Belirli şartlar aranmaz * Yayınevi: PCSecurityShield * Anasayfa: http://regnow.pcsecurityshield.com "Virus ve malware bilgisayarınıza koruyun." Editor: Shield Deluxe 2010 viruslere, casus yazılımlara ve diğer e-Tehditler ustun Proaktif Koruma sağlar ... Bu aşağı PC'niz yavaş olmaz! Shield Deluxe 2010, BitDefender odul Antivirus motoru kazanan tarafından desteklenen viruslere karşı proaktif koruma sağlar gelişmiş, spyware, phishing saldırıları ve kimlik hırsızlığı. Bir adım onde son e-Tehditleri PC'niz duzgun calışmasını surdurur ustun performansı koruyarak. İleri duzey kullanıcılar ince ayar programı icin cok yonlu ceşitli ayarlar sunarken Shield Deluxe basit yuklemek ve kurmak vardır. Sadelik ve kullanım kolaylığı. Shield Deluxe 2010 yuklu ve birkac dakika icinde kurmak, bağlam-duyarlı yardım fonksiyonu hızla programın yetenekleri ince noktalarını anlamaya yardımcı olur iken. Ayrıca programın duzenli olarak mevcut koruma statusu kullanıcıları bilgilendirir ve virus salgınları ve potansiyel tehditleri ile başa cıkmak icin oneriler verilmektedir. Temel Ozellikler virusler, trojanlar, solucanlar, casus yazılım, reklam yazılım korur * * * Ve internet trafiğini dosyaları, e-posta taraması * Instant Messengers korur * Bilinmeyen tehditlere karşı korur * Analiz ve Internet Explorer guvenlik acıklarını kapatır * Siteleri / phishing sitelerine malware bağlantıları devre dışı bırakır * Blokları keyloggers her turlu * Otomatik Saatlik Veritabanı Guncellemeleri Şimdi Shield Deluxe 2010 13.0.16.313 download edebilirsiniz * Ucretsiz Teknik Destek. Not : Yabancı Site'den alındığı icin tercume edilmiştir.Bundan dolayı kucuk sorun ve aksaklıkların cıkabileceğini unutmayınız. Download
- ReadBull.net
- Hack - Warez Forumları
- Download Merkezi
- Program Download
- Antivirüs - Güvenlik The Shield Deluxe 2010 13.0.16.313