Arkadaşlar sıkıntı bende mi bilmiyorum ama, bu konuyu paylaşmam gerektiğini duşunuyorum. Cunku takım arkadaşlarımda bu durumdan cok rahatsız. Silahlarım cok sekiyor. Başkalarında nasıl bilmiyorum acıkcası. Yani tabii ki bir silah sekecektir. Ama benim silahlarım aşırı. M4A1'den tutun, AK47'ye, USP'den tutun, MP5'e kadar butun silahlarım boyle. Kendi hazırladığım kucucuk bir default cfg kullanıyorum. Ping'im maksimum 16'ya cıkıyor. Yıllardır bu oyunu oynuyorum. İlk defa bu sene profesyonel olarak başladım. Steam kullanıcısıyım. Turnuvalara (Online ve Lan) katılıyoruz ve bu benim performansımı aşırı derecede etkiliyor. Oyunu bırakma noktasına geldim. Fakat benim icin uzaktakı bir adamı vurmak (herkesin vurabileceği bir noktadan) neredeyse imkansız. Bunun benim bileğimle ilgisinin olmadığına emin olabilirsiniz. Cunku eğer benim nişan aldığım bir noktaya mermi gitmiyorsa, oradaki sıkıntı bende değildir diye duşunuyorum. Tamam bunuda kabul ediyorum. Her zaman gitmeyebilir. Ama hicbir zaman nişan aldığım noktaya mermiyi ulaştıramıyorum. Bu benim icin buyuk bir sıkıntı. Beni cileden cıkartmaya başladı. Bu konu hakkındaki goruş ve onerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. İyi forumlar dilerim. __________________