Antivirüs - Güvenlik Norton İnternet Security 2007 Turkce Veya Turkce Yama Yapmanızı İstiyorum.
Program Download0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Hack - Warez Forumları
- Download Merkezi
- Program Download
- Antivirüs - Güvenlik Norton İnternet Security 2007 Turkce Veya Turkce Yama Yapmanızı İstiyorum.
-
27-09-2019, 10:47:03Kayıtlı Üyemerhaba arkdaşlar bildiğiniz gibi norton internet security 2007,nin turkcesi yok symantec firması 2008 versiyonuyla turkceleştirdi norton internet security,yi ben sizden norton internet security 2007 orjinal turkce yapmanızı istiyorum eher orjinal turkce olmazsa turkce yamasıda olabilir ama 2007 ve norton internet security olması şart turkiyede o kadar başarılı arkadaşlar var herhalde programı turkceleştirirler yada turkce yamasını yaparlar cok mutlu olurum neden 2012 varken 2007 istiyorsunuz diyeceksiniz 2007 versiyonunu gorunum gorsellik acısından cok beğeniyorum gorunum ve gorsellik acısından en beğendiğim norton versiyonu 2007 versiyonu 2012 versiyonu gorunum ve gorsellik acısından hoşuma gitmiyor bu işe bir el atarda bana programı turkceleştirmek zor biliyorum en azından turkce yamasını yaparsanız memnun olurum teşekkurler hoşcakalın. __________________