Antivirüs - Güvenlik Tarattığım bir site icin onerinizi almak istiyorum
Program Download0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Hack - Warez Forumları
- Download Merkezi
- Program Download
- Antivirüs - Güvenlik Tarattığım bir site icin onerinizi almak istiyorum
-
27-09-2019, 10:45:23Kayıtlı Üyearkadaşlar forumda dolasırken knightonline resim ve video paylasım alanına girdim orda bir video linkine tıkladım ı link youtube şeklinde tıklanmalı izlenebilir onanındandı yanlışlıkla videonun ismine tıkladım ve beni bu siteye attı http://youtubecomwatch.com/watchv=_V19c-FjQSA aradan 7 8 sn gectikten sonra youtube'daki normal videosuna yonlendirdi kuşkulanıp siteyi tarattığımda sonuclar bole cıktı Avira Clean site BitDefender Clean site CLEAN MX Clean site Dr.Web Clean site G-Data Clean site Google Safebrowsing Clean site Malc0de Database Clean site MalwareDomainList Clean site ParetoLogic Clean site Phishtank Clean site SCUMWARE.org Clean site SpyEyeTracker Clean site URLQuery Unrated site VX Vault Clean site Websense ThreatSeeker Malicious site(kotuyazılım site) Wepawet Unrated site Yandex Safebrowsing Clean site ZeusTracker Clean site 1 adet malicious site buldu sistemi 3 gun geriye aldım sizce pc'e virus girmiş olabilirmi? sistemi geri almakla virusu silmişmidir?nod 32 ile taratınca bişe cıkmadı eğer pcde virus varsa bunu nasıl silebilirim yardımlarınız icin şimdiden teşekkurler __________________