Zombie Plague Caos Final (TURKCE)
Counter Strike0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Zombie Plague Caos Final (TURKCE)
-
27-09-2019, 10:45:15Kayıtlı ÜyeArkadaşlar tmm ben uğraştım ben derledim tukceleştiridim işinize yarıcak yerlerin hepsi turkce bazı yerler brazil dili hala oma neden olduğunu acıkliyim bu caos addonslu indirdiğim yerdeki adamlar pluginlerin sma. doslayırını koymamış bu yuzden tukce yapamdığım yerler war kusura bakmayın addonsta yeni extra itemler mevcut gercektende guzel zombileri insan yapabilen bir silahımız war extra item yerinden 10 ammo pack e alabilirsiniz halflife deki lazer silahı herkezin en cok kullandığı silah burda zombileri insan yapıyo yere kura bildiğimiz donerbaşlıklı war otomatik zombie gorunce kendi ateş ediyo bunuda j tuşuna basarak alabilirsiniz yere kendimiz sper yapa biliyoruz arkadaşlar extra itemden 0 ammo pack e alabirisiniz istediğiniz yere kuruyosunuz cuvalalr war molotof ata birilsiniz attığınız yer yanmaya başlıyo bunun gibi daah cok fazla itemler war "H" tuşuna basınca adminler icin yardım menusu war kendim yaptım MAP KARANLIK AYARI MAP SURESİ RAUN SURESİ LEZER ACMA/KAPAMA - SAYISI - KULANA BİLEN TAKIM CT/T GİBİ GECE GORUŞ RENKLERİ EXTRA GECE GORUŞ RENKLERİ ZOMBİE NVG ACI AYARI EL FENERİ RENGİ MERMİ AYARLARI KNOCKBACK AYARI ŞİDDETİ ADMİNLER İCİN YARDIM MENUSU gibi kendim hazırladığım bir menu cıkıyo ADDONSTA PODBOT eklentisi war botlarla oynaya bilirsiniz botlar sadece counter strike 1.6 kendi maplarında cıkıyo !!! ADDONSLAR BİRLİKTE 6 TANE ZOMBİE MAP DAHA GELİYO OZEL Zombie Cesitleri: Clasic Zombie ( olmasa olmaz ) Hızlı kosan zombi duvara tırmana zombi : "E" tuşunu kullanmanı yeter olunce patlayan zombi (encok kullandığım gercektende baya bir etki yaratıyo ) Vampir Zombie : Rakibe Vurdukca Hp Alıyo . . . en iyisi ben linkleri veryim siz bakın Link: Zombie Plague Caos Addons TURKCE (AlenDragon) Indirmek İcin TIKLAYIN KURULUM: RAR. İCİNDEN CIKAN " cstrike " klasorunu COUNTER STRİKE 1.6 NEREDEYSE ORAYA ATIN CIKAN SORUYO " TUMUNE EVET " DEYİN TMM DIR GENELDE C:PROGRAM FİLEVALVE OLUR D: OLABİLİR SİZ AYARLARIN Emeğe Saygı Lutfen Arkadaşlar Bir Teşekkuru Cok Gormeyin __________________