cs den anlayanlar yardım etsin
Counter Strike0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- cs den anlayanlar yardım etsin
-
27-09-2019, 10:44:37Kayıtlı ÜyeArkadaŞlar oncelikle merhaba 7 aydir cs den ayriyim cs de butun hatalari duzeltebildim onceden ama boyle bİ hatayla daha onceden hİC karŞilaŞmadim yapamiyorumda İlk once yazma gereĞİ duydum anlamayan olursa vİdİo cekip buraya atarim ama bİlen varsa lutfen aciklasin bu hatayi aldigimda cs yİ pc den tamamen sİldİm sxeyİde oyle sonra yeniden yukledim ama yine ayni hata hata Şoyle sxe aciyorum cs yi acip giriyorum hic bi hata almiyorum giriyorum ama new game optinus ekrani varya baŞlangic ekrani orda hicbİŞİ yazmiyor gorunmuyo sonra ustune tiklamaya calisiyorum tiklaniyo mesela klawye ayari yapicam ducklari yapicam hicbisi gozukmuo garİp garİp harfler cikio latİn harflerİ gİbİ ama degİl saCma saCma Şeyler ve connect yazmaya calistigimda yaziyorum ezberden ama yazarken gozukmuyor İpİde yazip oyuna giriyorum taba basinca ne goreyim kİmsenin nicki adam akilli deİl garİp garİp harfler var ve saydan birilleri bisi yaziyor okunmuyor dandik dundik yazilar cikiyor ve oyunun ayarlari tam olsa yine oynarsin ama oyunuda oynayamiyorum mermiler anormal derecede sekiyor bu dediklerimi anlayan veya daha onceden olupda yapabilen soylesin lutfen yada dediginden bisi anlamadim vidio cek derseniz ugrasicam ama dedigimi anlayanlar lutfen yardim ederse sevinirim cs den baŞka adam akilli oyun yok 7 aydir mmorpg fps oyun ariyorum hepsi birbirinden dandik herkese İİ forumlar yardimlarinizi bekliyorum __________________