Antivirüs - Güvenlik GFI LANguard Network Security Scanner V7.0.2006.0609*KORUMA-TEMIZLIK*14-06-2006 23:44
Program Download0 Mesaj
●45 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Hack - Warez Forumları
- Download Merkezi
- Program Download
- Antivirüs - Güvenlik GFI LANguard Network Security Scanner V7.0.2006.0609*KORUMA-TEMIZLIK*14-06-2006 23:44
-
27-09-2019, 10:43:14Kayıtlı Üye[IMG]http://img197.**************/img197/3636/lanssmainscreen3zz.gif[/IMG] Bir hackerın sisteminize saldırmak icin kullanabileceği tum potansiyel metodları kullanarak bilgisayar ağınızı tarar, acıkları raporlar, yamaları uygular Ağınızdaki guvenlik acıklarını otomatik olarak bulun GFI LANguard Network Security Scanner (N.S.S.) bir hacker ın sisteminize saldırmak icin kullanabileceği tum potansiyel metodları kullanarak bilgisayar ağınızı tarar. Ağınızdaki işletim sistemlerini ve bunlarda koşan uygulamaları tek tek gozden geciren GFI LANguard N.S.S. Muhtemel guvenlik acıklarını arar ve sonucta sistemleriniz uzerindeki guvenlik acıkları konusunda bunları bir hacker dan oğrenmeden once sizi uyarır ve onlem almanıza yardımcı olacak onerilerde bulunur. Tum bilgisayarlar / aygıtlar hakkında derinlemesine bilgi GFI LANguard N.S.S. bilgisayar ağınızdaki tum IP leri tek tek tarayarak service pack durumları, guvenlik yamaları, acık bağlantı noktaları (port), aktif uygulamalar / servisler, onemli sistem kayıt defteri (registry) girdileri, zayıf şifreler, kullanıcılar ve gruplar ve daha pek coğu hakkında bilgiler toplar. Tarama sonucları dilediğiniz gibi ozelleştirebileceğiniz bir HTML raporu şeklinde size sunulur. Sonuclar uyarınca sisteminizde gerekli guvenlik iyileştirmelerini yapabilirsiniz. Yama (patch) Takibi GFI LANguard N.S.S. Komplike bir yama yonetim programıdır aynı zamanda. Ağınızı guvenlik acıklarına karşı tararken işletim sistemleriniz ve uygulamalarınızın eksik yamalarının belirlenmelerini de sağlar. Bununla da kalmaz eksik olan bu yamaları tek merkezden tum bilgisayarlara uygulamanıza olanak verir. GFI LANguard N.S.S. i şu işlemler icin kullanabilirsiniz: Hedef bilgisayarların service pack seviyelerinin kontrolu İşletim sistemi ve uygulamaların guvenlik yaması eksikleri Service pack ve guvenlik yamalarının hedef bilgisayarlara uzaktan yuklenmesi Guvenlik uyarıları ve acıklarının bulunması Gereksiz paylaşımların tespiti Gereksiz acık bağlantı noktalarının tespiti Yeni guvenlik acıklarının eski kayıtlarla karşılaştırılarak belirlenmesi İstemcilerde kullanılmayan hesapların tespiti Şifre guvenliğinin denetlenmesi Denetleme nin (auditing) acık olup olmadığının kontrolu Ağın envanterini cıkarmak İstemcilerde yuklu muhtemel truva atlarının (trojan) tespiti BURDAN INDIREBILIRSINIZ __________________