Merhaba arkadaslar herkesin isine yarayabilecegini dusundugum bi script biraz alinti biraz oynamayla istedigim kivama geldi.cs 1.6da bunny 4veya6defa yaparsiniz en fazlasi budur oda ise yaramaz.benim bunu kullanmamdaki amac space(bosluk) tusuna basili tuttugumda surekli zipliyor a+space yapiyor awp kullanirken bire bir kapisirken filan cok ise yariyor ozellikle pro oyuncularin ihtiyaci olacagi refleksleri hizlandiran bi script... Nasil yuklerim ? Masaustune sag tus tiklayip yeni > yeni metin belgesi yapiyoruz asagidaki code bolumunde olan herseyi aliyoruz ve metin belgesine yapistiriyoruz.farkli kaydet yapiyoruz ve kert.cfg yapiyoruz.masaustune kaydettigimiz kert.cfg yi cstrike klasorunun icine atiyoruz. program files > valve >cstrike a atiyoruz yani ve ordan config.cfg yi metin belgesi ile acip en altina exec kert.cfg yaziyoruz bunu sadece 1 defaya mahsus yapiyoruz her defasinda ugrasmiyoruz otomatik olucaktir config.cfg yi kaydettikten sonra... YOL2.Islem uzun geliyorsa cstrike icine atin oyuna girdiginizde KONSOL acip exec kert.cfg yaziniz.Herdafasinda yapmaniz gerekicektir bu yonetim. kullanimi ? : space(bosluk) basili tutun Kod:
;alias +F.Bun "alias cl_rebuy F.Bun;F.Bun" ;alias -F.Bun "alias cl_rebuy;alias F.Buh F.r1;-jump" ;alias F.Bun "rebuy;wait;F.Buh" ;alias F.Buh "F.r1" ;alias F.r1 "alias F.Buh F.r2;+jump" ;alias F.r2 "alias F.Buh F.r3" ;alias F.r3 "alias F.Buh F.r1;-jump" bind space "+F.Bun"
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- BunnyHop Script(Detayli Anlatim)