Antivirüs - Güvenlik Returnil Virtual System 2010 Home Lux (Bedava 1 Yıllık Yasal Lisans Kampanyası)
Program Download0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Download Merkezi
- Program Download
- Antivirüs - Güvenlik Returnil Virtual System 2010 Home Lux (Bedava 1 Yıllık Yasal Lisans Kampanyası)
-
27-09-2019, 10:41:01Kayıtlı ÜyeReturnil Virtual System 2010 Home Lux, anti-Virus yazılım ve sanal bilgisayarın bir harmanını kullanarak bilgisayarınızı tehlikelerden korur. Bu yazılım sadece performans ve zengin ozellikler sunmakla kalmıyor, aynı zamanda cok kolay bir kurulum sunuyor. Kurulduktan sonra da sistemi her turlu viruse ve zararlı yazılıma karşı tarayarak guvenli bir sanal ortam oluşturuyor. Sistemin temiz olduğu onaylandığında, Returnil Virtual System 2010 sisteminizi kopyalar. Daha sonra bu kopyayı calıştırır ve uygulamaları tamamen yalıtılmış bir ortamda calıştırmanızı sağlar. Bu sayede zararlılar gercek işletim sistemine zarar veremezler. Kullanıcı bilgisayarını yeniden başlattığında, sanal sistemdeki tehlikeli değişiklikler silinir ve PC temiz haline doner. Yukarıdaki bilgileri Giveawayda daha once verilmiş program acıklamalarından aktardım. Bu bilgilere ilave olarak da bu programla ilgili benim ilavelerim şu şekilde olabilir.. Bu programı kullanırken dikkat edilmesi gereken ayrıntıya kısaca değineyim. Bu programı aktif hale getirdiğinizde ve bu programın aktif olduğu sure boyunca indirdiğiniz, hazırladığınız sunumların veya bilgiasayarınız uzerinde yaptığınız değişikliklerin, bilgisayarınızı yeniden başlatma işlemiyle birlikte silineceği. Herangi bir sunumu bu program aktif haldeyken hazırladığınız sırada elektrikler gittiğini varsayarsak ve buda bilgisayarın kapanmasına sebeb olacaktır ve hazırladığınız sunumda haliyle silinecektir. o yuzen bu programı aktif halde kulanırken bu ayrıntıları unutmamak gerekir. Bu program acıkken istediğiniz programı indirip deneyebilirsiniz. programda virus olsa bile bir dahaki acılışta o virusten eser kalmayacağı icin pek sorun teşkil etmeyecektir. Şuan aktif olarak kullanmasanızda bilgisayaranızda bulunması tavsiyesinde bulunabilirim. Tamen Yasal Promosyon Lisans Numarası: License Key :- S000030001A00000610KT2QMM Programı indirmek icin link __________________