Arkadaşlar herkese s.a oncelikle. Jail, deathrun, zombie, gg gibi fun maplerinde hızlı bunny yapmak icin bilmeyenler bi kac basit teknik soyliyeceğim a-) Oncelikle fps nizin yuksek olması lazım. Fps nasıl yukselticem diyenler icin: 1-) Nvidia panelinden ( masaustune sağ tıklayınca gozukur ) benim tercihlerimi kullan diyip performansa ayarlayın. 2-) Bilgisarıma sağ tıklayıp ozellikler e tıklıyoruz acılan yerden gelişmiş sistem ayarlarına giriyoruz ustte gelişmiş sekmesine gelip, performans yazan yerin hemen altındaki ayarlar a tıklayıp " en iyi performans icin ayarla" diyip tamama tıklıyoruz. 3-) FPS yukseltmek icin en etkili cozum ekran kartı almaktır. (Ciddi derecede fps yukseltir) 4-) FPS yukseltmek cfg kullanabilirsiniz fakat iyi bir cfg olması lazım. FPS nizi gormek icin net_graph 3 yazın. b-) Mause yi ve klavyeyi iyi kullanabilmek gerekir size onerim bol bol deathrun oynamanız ben size yinede bir kac taktik veriyim. Başta bunny yapmak temel şeyleri soyliyeyim. İlk once koşarak belli bi hız almak gerekir direk zıplamaya calışarak bunny yapmaya calışırsanız cok gec hızlanırsınız. W ile hızlanıp zıplamaya başladıktan sonra elinizi W dan cekin ve A D tuşlarına basmaya başlayın burada mause ile klavyeyi uydurmak cok onemli A ya basarken mause sola D ye basarken sağa doğru hafif bi şekilde cevirin. Bunny yapmaya alıştınız hala gec hızlanıyorsunuz ozaman bunny yaparken yere doğru bakarak (arada bir onunuze bakın yoksa carparsınız ) hafifce mause nizi titretin ve kesinlikle EĞİLMEYİN , eğilmeniz hızını yavaşlatır. Cok hızlandıktan sonra donuşlerde paraşut kullanabilirsiniz carpmamak icin paraşut bunny nizi yavaşlatmaz. c-) Bunny q f cfg'si kullanabilirsiniz. Bu cfg hızlanmanıza ciddi derecede katkı sağlar. Ayrıca su olan yerlerde suyun aktığı yone doğru MAUSE 3 e ( mausenin orta topu ) basarak hızını 1 saniye icinde 2000 e cıkarabilirsiniz. Cfg de q veya f tuşuna basarak hız kasabiliyorsunuz guzel bir CFG dir bu cfg yi internette ararsanız yanlış cfg indirebilirsiniz eğer isteyen olursa ben bu konuye uploadlarım. [ CFG sxe de calışmaz.] Okuyan herkese cok teşekkurler. Bu konuyu genelde Jail Deathrun u oynayan coğu kişi bilir ben bilmeyen arkadaşlarımız icin yazdım kotulemenize gerek yok yardımcı olduysam bi teşekkur yeter __________________