Yenilikler: Alıntı:
Ucretsiz antivirus programı denince ilk akla gelen programlardan olan avast! Free Antivirus, eklenen yeni ozellikleriyle yine pek cok bilgisayarda yerini alacak. Bulut tabanlı koruma ve guncelleme ozellikleri geliştirilen avast! Free Antivirus 7 arayuzunde ise kullanıcı deneyimini kolaylaştıracak yenilikler yaptı. Geliştirilmiş Kurulum Paketi Yeni! 3 farklı kurulum seceneği: custom, express ve compatible. Compatible seceneğiyle kurduğunuzda ikincil antivirus programı olarak calışır. Kısacası diğer guvenlik yazılımlarıyla uyumlu calışır. avast! FileRep Yeni Milyonlarca avast! kullanıcısının geri bildirimleriyle oluşturulan bulut tabanlı FileRep servisi, dosyaların saygınlığını belirler. Boylece guvenilmez dosylardan uzak kalırsınız. Uzaktan Erişim Desteği Yeni Yeni eklenen uzaktan yonetim desteğiyle istediğiniz bilgisayara uzaktan erişebilirsiniz. Aynı şekilde başkalarının sizin bilgisayarına ulaşması icin de avast! guvenlik yazılımlarından yardım alabilirsiniz. Bulut Tabanlı Guncellemeler Yeni İnternette yaygınlaşan viruslere karşı gercek zamanlı onlem alabilmek icin bulut tabanlı guncellemeler gun boyu surer. Arka planda yapılan guncellemeler işlerinizi bolmeden ve bilgisayarı yavaşlatmadan devam eder. Arayuz Duzenlemeleri Yeni Arayuzde kullanımı kolaylaştırıcı duzenlemeler yapıldı. Arayuz tasarımı ve renkleri ise alıştığınız şekilde bırakıldı. avast! AutoSandbox Geliştirildi Tum şupheli calıştırılabilir programları ve web sitelerini guvenli sanallaştırılmış ortamda calıştırarak sisteminizi korur.
Sistem Gereksinimleri: Alıntı:
Desteklenen İşletim Sistemleri Windows 7 (herhangi bir Surum, 32 bit veya 64 bit) Windows Vista (Starter Edition dışında herhangi bir Surum, 32 bit veya 64 bit) Windows XP Service Pack 2 veya ustu (herhangi bir Surum, 32 bit veya 64 bit) Microsoft Windows 2000 Professional Service Pack 4 Minimum Donanım Gereksinimleri Pentium 3 İşlemci 128 MB RAM 200 MB boş sabit disk alanı
Not-1: En iyi sonucları almak icin avast!'ı yuklemeden once bilgisayarınızdaki diğer antivirus yazılımlarını kaldırın. Not-2: Program kurulumunu tamamladıktan sonra ucretsiz kayıt olmayı unutmayınız.
avast! Free Antivirus 7 İndir