Antivirüs - Güvenlik eTrust EZ Antivirus 8.1
Program Download0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Hack - Warez Forumları
- Download Merkezi
- Program Download
- Antivirüs - Güvenlik eTrust EZ Antivirus 8.1
-
27-09-2019, 10:35:53Kayıtlı ÜyeTanıtım: eTrust EZ Antivirus, anlık koruma ve %100 koruma ile bilgisayarınıza virus sokmaz. Diğer anti-viruslerden daha hızlı ve az yer kaplamaktadır. Siz işinizi yaparken o kendini surekli gunceller. eTrust EZ Antivirus ile bilgisayarınızı virusler, solucanlar ve truva atlarına karşı koruyabilir ve boylece sisteminizin guvenliğini sağlayabilirsiniz. Programın yapımcısı Computer Associates guvenlik konusunda dunya lideri. Ayrıca program ICSA sertifikalı. Ozellikler: # Karantina ozelliği Şuphelendiğiniz dosyalarını karantina altına alıp acılmalarını engelleyebilirsiniz. # Gelişmiş Yardım Sistemi İngilizce biliyorsanız bu yardım sistemi size cok yararlı olacak. Bilemediğiniz her terimi, her konuyu burada bulabilirsiniz. # Anlık Koruma Anlık internetten son virus bilgilerini alıp gelişmiş anlık koruma sağlanır. # Otomatik E-Posta Taraması Outlook Express, Outlook vb.. e-posta programlarından posta geldiğinde eTrust EZ Antivirus otomatik olarak o e-postayı ve eklerini tarar. # Gelişmiş Uyarı Sistemi Bir tehlike anında hemen uyarı gonderilir. İstenirse detaylı ya da normal uyarı verilir. # Sıkıştırılmış Dosya Taraması ".zip", ".cab" vb.. sıkıştırılmış dosyalarda da tarama sağlanır. Diğer Ozellikler: # Bulduğu virus, trojan vb dosyaları otomatik olarak siler. # Her gun otomatik olarak virus veritabanını gunceller ve son cıkan viruslere karşı sisteminizi korur. # E-posta adreslerinize gelen spam postaları bloke eder. Download http://consumerdownloads.ca.com/pub/...ps/av81_en.exe __________________