Surum : 9.0.0.355 Boyut : 32.7 Mb Kullanım İzni : Sure/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 gun Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista Uretici Firma : Avira GmbH Tanıtım: Avira Premium Security Suite bir tam sistem guvenlik sağlama yazılımıdır. Dahili bir kişisel guvenlik duvarına sahip olan yazılım, bunun yanı sıra 6 ayrı koruma aracına da sahiptir. Avira firmasının sahibi olduğu ve başarısını yıllardır kanıtlayan ustun ozellikli virusten koruma yazılımı Avira AntiVir Personal Edition bu yazılımın en onemli moduludur. Virusten koruma aracının dışında, sisteminizi casus yazılımlardan koruyan AntiSpyware, reklam yazılımlarından koruyan AntiAdware, yuksek miktarda faturalar odemenize neden olan numara ceviricilerden koruyan AntiDialer, internet bankacılığında kullanmakta olduğunuz şifrelerinizi calan araclardan koruyan AntiPhishing, zarar elektronik postaları denetleyen EmailScanner modulleri bulunmaktadır. Kullanımı oldukca kolay olan yazılım, sisteminizi tum zararlı girişlerden korumakta ve guven icinde bilgisayarını kullanmanıza olanak sağlamaktadır. Yazılımın Ustun Ozellikleri Virus tarayıcı, elektronik posta koruması, kişisel guvenlik duvarı, casus yazılım engelleyici ve 'Phishing'* engelleme aracı ile tam sistem guvenliği sağlamaktadır. Cok kolay bir bicimde sisteme yuklenmektedir. Standart ve uzman yapılandırma arasında kişisel secim ile tek tıklamayla yapılandırma yapabilmektedir. Ust duzey yuksek performans ve en son standart kullanımına bağlı algılama kapasitesi (AHeAD teknolojisi). Oldukca kucuk yazılım ve yapılan imza guncellemeleri ile saldırganlara karşı her zaman guncel koruma sağlanmaktadır. Guvenlik Duvarından Dikkat Cekici Ozellikler Temelden yonetim ile gelen ve giden tum bağlantıları (kablosuz bağlantı dahil) denetleyebilme. DOS saldırılarına karşı koruma sağlanır (bu turden saldırılar bilgisayarı felce uğratmaktadır). Kaydırma denetimleri yoluyla guvenlik seviyesi kolayca ayarlanabilir. Ust Duzey Koruma Modulleri AntiVir AntiAdware AntiSpyware AntiDialer AntiPhishing EmailScanner FireWall NoT : Yazılımı 30 gunluk kayıt anahtarını alarak, bu sure boyunca guncel bir bicimde kullanabilirsiniz. Bu surenin ardından yazılımı kullanabilmeniz icin 40 euro odemeniz gerekmektedir. Kayıt anahtarını buradan alabilirsiniz.
İndirmek icin Tıklayınız...