• Cs tekrardan kurun, ustune v26 kurun ; (burası onemli herşeyi yaptıktan sonra yine olmaz aynı hataları verirse v23 kurulup aynı işlemler tekrarlanacaktır.)
• Oyun kurulduktan sonra sXe simgesine gelip sağ tuş/ozellikler yapıp salt okunurluk kaldırın. Access Denied Please run this program ''as administrator'' Hatası alanlara .. • Vistanız administrator olarak calışıyorsa,hemen kendinize yeni bir kullanıcı yaratın ordan acın vistanızı.Ama yok hala adminst. olarak girmek istiyorum diyorsan sxe fix surumunu indireceksin vista icin nerdeyse ozel uretilmiş sXe`dir. • sXe simgesine gelip sağtuş/ozelliklerden salt okunurluğu kaldırcaksınız. Please Register Key " Hatası alanlara .. • Yanlış cs 1.6`yı indirdiğiniz icin bu hata verilir. https://rapidshare.com/#!download|35...zip|208147|0|0 •Yukarıdaki linkten Cs 1.6`yı indirin. Serverlara girdim fakat ben yazıları neden goremiyorum, Sadece admin yazılarını tsay yazılarını goruyorum " Diyenlere .. • cs yi doğru yuklemiş ama ustune patch yapmamış demektir. • v26 ya da v23 u yuklemeniz gerekmektedir. Alıntı:Gercek Mesajı Gonderen Dark Power
hud_saytex 1 kodunu denesinler bence.
Ekran Kartınız iyi hemde cok iyi ama yinede cs oyunu donuyorsa ve mouse sert değilde yumuşak şekilde hareket ediyorsa .. • Ekran kartı driverının en son en guncelini yukleyin. • Sonra ekran kartı ayarlarına girip, ordan keskinliği yumuşatmayı bulup off yapıyorsunuz. • Yine Ekran kartı ayarlarından Vertical Sync ( dikey bilmemne diye gecer ) onuda off yapıyorsunuz.. • Sonra cs ye giriyorsunuz cs optionlarından grafik ayarlarına geliyorsunuz, ekran kartı ne kadar kotu olsada en iyi perfr. OpenGl de verir o yuzden opengl yapıyorsunuz ve 32 bit ve 16 bit monitore gorede ekran ayarını ayarlıyonuz, en iyi performans 1024 & 768 ile olur. * sXe kapatılacaktır hatası alıyorum ? • Boyle bir hata aldıysanız korkmanıza gerek yoktur,programı tekrar calıştırdığınızda problem ortadan kalkıcaktır.Eğer olmadıysa bilgisayarınızı yeniden başlatarak tekrar deniyebilirsiniz. * sXe yuklendikten sonra veya calıştırılmak istendiğinde bilgisayarım yeniden başlıyor ? • Boyle bir sorununuz varsa bilgisayarınızda servis pack 2 veya 3 bulunmuyorsa mutemel oluşabilecek sistem cakışması olabiliyor.Servis pack 2 veya 3 kurduğunuzda problem gidebilir.Ancak packler mevcut olup problem devam ediyorsa, sXe kurulumunu yaparken masa ustune yapmanız kurulum bittikten sonra masa ustunde oluşacak sXe simgesinden değil klasor icinde oluşacak sXe simgesinden giriniz. * sXe calıştırdığım zaman FPS duşuyor sebebi nedir? • FPS duşme sorunu sXe programının terminallerinden oluşan problemin oyuna yansıyor olmasıdır.Bu problem sizden değil cıkartılan sXe yazılımından kaynaklanıyor yapabileceğiniz pek bir şey yoktur yeni versiyon cıkana kadar beklemeniz gerekmektedir.
Genel olarak oluşacak problemlerden kurtulmak istiyorsanız ; Bilgisayarınızdan Counter Strike ile ilgili tum klasor ve dosyalarını ve sXe dosyalarını silmek ve kurulumu baştan yapmaktır.Pack olarak v23 kurarsanız problem almazsnız. BİR YARDIMIM OLDUĞSA LUTFEN BİR TEŞEKKURU ESİRGEMEYİN SONUCTA EMEK HARCIYORUZ VE BUNU KARŞILIKSIZ YAPIYORUZ.