Gunumuzde pekcok antivirus yazılımları var fakat bunları kacı virusleri ya da trojanları yok edebiliyor? Arkadaşlar indirdiğimiz yazılımların kacı pcmizdeki virusu tamamen silebiliyor? Varsa oyle bir yazılım bana da soyler misiniz? -Windowsun virus sistem dosyalarına bulaştığında sistem dosyaları silinemiyor haliyle... Antivirusler bunların bazılarını siler bazılarını silemez... peki nasıl kurtulabiliriz silinemeyenlerden?... Format gerekebiliyor?!... -Antivirus kullanıyoruz fakat virus uyarısı yapıyor her defasında, sil deyince de silemiyor... Tam surum mu değil, netten FULL diye aratıyoruz gerekirse key giriyoruz yine mi tam surum olmuyor?... Yani silemiyor...virusleri... -Arkadaşlar bana alanında en iyi antivirus ve antitrojanlari soyler misiniz? -Bu virusler ve trojanlar nasıl tamamen silinebilir, tamamen silinemiyorsa bile bizi rahatsız edemeyecek kadar nasıl engellenebilirler? -Alanında un yapmış programlar denedim ama pek de etkili değil... NOD32 KASPERSKY NORTON AVAST FİNAL TAM SURUMLERİ.... Neyse arkadaşlar... Trojanlardan ve solucanlardan tamamen kurtulma yollarını ve alanında başarılı antivirus ve antitrojanları paylaşırsanız sevinirim... Teşekkurler... __________________