cs1.6 [PARALI] Aim Cfg Deagle Sekme 0
Counter Strike0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- cs1.6 [PARALI] Aim Cfg Deagle Sekme 0
-
27-09-2019, 10:31:00Kayıtlı ÜyeOcnelikle merhabalar arkadaşlar. Sizlere bugun 8 yıllık tecrubemle cıkardığım sonucu soyleyeceğim. Cs1.6 icin yapılan configlerde %100 hs diye bir şey yoktur. Bu ancak vall hacklerde olabilir ki bazen onlarda bile ıskalayabiliyor. Ama sekmeyi son derece azaltan cfg vardır. Bugun sizlere yabancı bir siteden bulduğum cfg yi anlatacağım. Cfg nin adı yok link şeklinde indi. Onemli değil. Cfg yi onceki denediklerimde olduğu gibi işe yaramaz cıkacağından emin olduğum icin umutsuzlukla aktif hale getirdim. Fakat hayal kırıklığına uğramadım. Başlıktada belirttiğim uzere deaglede duvarın karşısına uzak bir mesafeden de olsa ateş edildiğinde aynı nokta uzerinde gidiyor ve bu bir hile değil. Diğer silahlarda deagleye nazaran biraz daha falza sekiyor fakar bir defaulta gore kat kat iyi. Cunku normalde bende bir default yanlısı oyuncuydum. İŞİN ASLINA GELECEK OLURSAK. BENİM BU CFG Yİ UCRETSİZ VERMEYE NİYETİM YOK. KESİNLİKLE BİR UCRETİ HAK EDİYOR. BU CFG Yİ İSTEYEN ARKADAŞLARA 5 KONTOR (TL) DEN VERECEĞİM. VE EMİN OLUN COK COK UCUZ KULLANINCA ANLAYACAKSINIZ. BENLE İLETİŞİME GECMEK İCİN [email protected] MSN ADRESİNİ EKLEYİN BEN KABUL EDECEĞİM DAVETİNİZİ. ORDAN SİZE TELEFON ADRESİMİ VERECEĞİM VE BANA 5 KONTOR YOLLADIGINIZDA SIZE CFG YI VERECEGIM. ARADA BIR GUVENSIZLIK OLMASIN BEN 5 KONTORLEDE ZENGINLESMEM YANI AMA YINEDE DEGERI OLMALI DIYE ALIYORUM. SIZ KONTORU YOLLADIKTAN SONRA CFG SIZE GELECEK BUNDAN EMIN OLABILIRSINIZ. ZATEN BURDAKI HESABIM VE MSN ADRESIMI SIZ BILIYORKEN HIRSIZLIK YAPMAM IMKANSIZ. EGER KONTORU NASIL BANA YOLLAYACAĞINIZI BILMIYORSANIZ BEN SİZE MSN UZERINDEN ANLATACAGIM MSN: [email protected] MSN: [email protected] __________________