Anasayfa Tıklayınız Kayıt Ol Tıklayınız İndir Tıklayınız KISA VE OZ TANITIM YAPMAK İSTEDİM FAZLA ZAMANIZI ALMAK İSTEMİYORUM Server Ozellikleri Başlangıc Leveli 1 Level Sınırı 99 Dur [ Server Geliştikce Oyuncular Arttıkca Level Sınırı Artırılacak ] Tum Efsun Oranları 15 Max Hp 3500 Dur Npclerde Celikler Muholar V.b Yoktur. 61 Zırhları 65 Level 1. Seviye Silahlar Vardır Elektro Su Perisi V.b. + Basmaya İtem İster Ama Kolay Basılır + Basma İtemleri Npclerde Mevcuttur. Droplar 1000 Dir. Lag Bug Dc Yoktur. Oto Patcherimiz Mevcuttur Yenilikler Otomatik Yuklenir Yeni Pack İndirmenize Gerek Yoktur. Oyundaki İtemleri V.b Tam Gorebilmeniz İcin Full Pack İndirmenizi Tavsiye Ederiz. 2 Zırh 2 Silah Donuşumu Vardır [ Server Geliştikce Oyuncular Arttıkca Donuşumler Artırılacak ]. Makinalarız Kalitelidir Ancak Oyuncu Arttıkca Kalitesi Artırılacaktır. Edit Satışlarımız İtem Satışlarımız Yoktur Sunucu Masrafları Cebimizden Odenmektedir. Oyunu Gelir Elde Etmek İcin Acmadık. Sorunsuz Aktif 1 Kanal [ Server Geliştikce Oyuncular Arttıkca Kanal Sayıları Artırılacak ]. 4X, 6X, 7X, 1Hit ve Diğer Hileler Engelli Dewils Catacomb Aktiftir 5 M 'e Kan Taşı Alarak Gidebilirsiniz Cok Guzel Para Ve Exp Kasarsınız Eventler, 3 Yol Savaşları, Savun Yok Et Etkinlikleri Kale Savaşları Olacaktır. Donuşturulen Zıhlara Ve Silahlara Ek Ozellikler Eklenmiştir. Donuşumler Orta Zorluktadır. Donuşumlerde İnci İster. Oyunda Yeni Bineklerin Bazıları Mevcuttur. Yeni İtemler Eventleri Kazananlara Verilmektedir. Deneyimli Reklam Ekibi Ve Teknik Ekip İle 7/24 Sizler İcin Calışıyoruz. Destek Sistemi / Forum Zaman İcinde Eklenecektir. GM Alımları Vardır İletişim [email protected] DONUŞEN SİLAHLARIN VERDİĞİ EFSUNLAR SALDIRI DEĞERLERİ TEKRAR AYARLANMIŞTIR SON DONUŞEN SİLAHLARIN EK EFSUNLARI 25 YARI 15 KRİTİKDİR KRALİYETLERİN EK EFSUNLARI 5 K HP'DİR OYUNCU ARTTIKCA SERVER GELİŞTİKCE ARTIRILACAKTIR DONUŞUMLER. GM ALIMLARI VE REKLAMCI ALIMLARI VARDIR İLETİŞİM [email protected] BVBM2 Nerede O Eski Serverlar'mı Diyorsun... Cevabı bizde. BVBM2 Acılış: 31/01/2013 22:35 Hemen yerini kap, savaşmaya başla. BVBM2