İndirmek icin tıklayın
- ReadBull.net
- Hack - Warez Forumları
- Download Merkezi
- Program Download
- Antivirüs - Güvenlik ZoneAlarm Antivirus 8.0.400.20
-
27-09-2019, 10:18:18Kayıtlı ÜyeZoneAlarm Antivirus ile bilgisayarınıza yapılan tum izinsiz girişler saptanıp silinecek. En son teknoloji ile uretilen ZoneAlarm Antivirus en yeni virusleri bile guncelleme desteği ile bulup sisteminize girişlerini engeller. Diğer programlar sadece korumak ve silmek ile uğraşırken ZoneAlarm girişleri engeller ve sisteminizde hasar kalmasını da engeller. Size oldukca guvenilir bir guvenlik duvarı(FireWall) sunar. Aktif koruma yonetimi sayesinde en gelişmiş ve guvenlik duvarı destekli mukemmel korumayı sunar. Yuklemesi ve kullanması oldukca kolay olan ZoneAlarm Antivirus'un arayuzu de tam ihtiyaclarınıza cevap verecek turden geliştirilmiş. Odul kazanmış antivirus yazılımı ile virusleri, onlar bilgisayarınızı etkileri altına almadan bulur, durdurur, engeller ve siler. Gelişmiş Antivirus Motoru: Zararlı yazılımları bulan ve yok eden gelişmiş bir motora sahiptir. Yeni Tarama Modu: Daha hızlı, daha kesin ve daha derin taramalar yapmanıza olanak tanır. Kernel-Seviyesi Virus Koruması: Sisteminizi işletim sistemi seviyesindeki tehditlerden de korur. Hızlı Guncelleme: Diğer yazılımların bulamadığı virusleri anında belirler ve siler. E-Posta Koruması: Tehlikeli ekleri, zararlı mesajları, onlar sisteminize virus bulaştırmadan bulur ve engeller. Sisteminizi ic ve dış tehlikelere karşı gucul bir savunma sistemi ile koruyan ZoneAlarm Pro ile hacker'lara karşı da sisteminizi gorunmez hale getirebilirsiniz.Bilgisayarınız icerisindeki veya internet uzerinden sisteminize olan her turlu tehlikeyi goruntuleyen, engelleyen yapısı ile sisteminizi korur. Tam gorunmezlik modu sayesinde hacker'lara karşı savunmasız kalmazsınız. Zararlı yazılımları anında temizler. Sisteminizi ve işletim sisteminizi rootkit'lere karşı korur.İşletim Sistemi Guvenlik Duvarı isimli ozelliği ile her daim rootkit koruması sağlar ve viruslere, casus yazılımlara ve rootkit'lere karşı koruma sağlar. Sisteminizde yuklu olan yazılımları denetler ve guvenlik yazılımlarını devre dışı bırakmak isteyen yazılımları engeller. Bilgisayarınızı actığınızda işletim sisteminiz calışmaya başladığı anda devreye giren teknolojisi ile sistem guvenliğinizi arttırır. Hızlı, guvenli ve kolay ozellikleri barındıran ZoneAlarm Pro, yeni arayuzunde sahip olduğu tek tıklama ile "Onar" işlemleri gercekleştirir ve kullanıcılara zorluk yaşatmaz. Tek tıklama ile onarma ozelliği. Milyonlarca yazılım ile uyumlu calışan otomatik guvenlik ayarları duzenlemesi ozelliği ile yazılımların guvenliklerini de test eder. Oyun modu ile siz oyun oynarken o sisteminizi zararlı yazılımlardan temizler. Odullu virus programı ZoneAlarm ile virus korumasının yanında girişleri belirleme ve silme yeteneği ile tam performans sağlayan mukemmel bir yazılıma sahip olmuş olacaksınız.