İngiltere'de eğitim almak isteyen oğrenciler icin 28 Şubat'ta Hilton'da 'İngiltere'de Eğitim Gunleri' isimli bir etkinlik duzenlenecek. Mezun.com'un duzenlediği etkinlikte oğrencileri bircok surpriz bekliyor.

Mezun.com, İngiltere’de eğitim almak isteyen oğrenciler icin 28 Şubat’ta Hilton’da ‘İngiltere’de Eğitim Gunleri’ isimli bir etkinlik duzenliyor. İngiltere’deki universitelerin yetkililerinin katılacağı etkinlikte oğrencileri burslar, iPad’ler, ucretsiz TOEFL/IELTS testleri ve daha bircok surpriz bekliyor.

İngiltere Universiteleri ve Dil Okulları Resmi Kayıt Merkezi SI-UK Education Council desteğiyle duzenlenen etkinlik 28 Şubat’ta İstanbul Harbiye’deki Hilton Otel’de 13:00-17:00 saatleri arasında gercekleştirilecek. Dil eğitimi, lisans, yuksek lisans eğitimi almak isteyenler oğrenciler icin fırsat niteliği taşıyan ‘İngiltere’de Eğitim Gunleri’ etkinliğine ucretsiz katılmak isteyen oğrenciler
www.ingilteredeegitimgunleri.com linkinden kayıt yaptırabilirler.

Etkinlik, oğrencilere İngiltere’deki universitelerin yetkilileriyle bire bir goruşme şansı sunuyor.

İngiltere’de Eğitim Gunlerine Katılımcı Okullar:

1) Anglia Ruskin University
2) Coventry University
3) De Montfort University
4) Durham University
5) Edge Hill University
6) Hult University
7) Institute of Education University (IOE)
8) Liverpool Hope University
9) London Metropolitan University
10) The University of Law
11) University of Bradford
12) University of Central Lancashire(UCLAN)
13) University of Lincoln
14) University of Liverpool -Management School
15) University of Sunderland
16) University of Surrey
17) Writtle College
18) Oxford International Education Group - Pathways
19) Oxford House College
20) Kings Education

Kaynak: Gunluk Gazeteler