Counter Strike 1.6 Taktikler
Counter Strike0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Counter Strike 1.6 Taktikler
-
27-09-2019, 10:13:47Kayıtlı ÜyeMerhaba arkadaşlar. Bi zamandır ForumTR' ye giremedim. Aklımdaydı ama, olsun Cs 1.6 oyunuyordum. Ben konuda size Cs 1.6' nın en sevdiğim veya en sevilen (farketmez) taktikler vereceğim. Mutlaka bunları uygulamalısınız. Ancak uygularkende hızlı olunki yakalanıp olmeyin. Casus Adımlar Evet. Biliyoruz, Cs 1.6' da sizi ayak seslerinizi duyarak yanınıza gelip hemen oldururler. Sizin de onlar gibi vahşi olmanız gerekmekte. Cunku onlar oyunun ustası olmuşlardır. Sizde olabilirsiniz. Tamam, konuya doneyim. Pusu kuruyorsunuz. Ve ayak sesleri duyuyorsunuz. Eğer Terorseniz, CT' nin adımları daha yumuşak ses cıkarır. Teror' un ise daha sert ve hızlı. CT' nin geldiğini kolay anlayamazsınız. Cunku o daha cok size pusu kurar. Ayak sesleri duyduğunuzda, sakın F tuşuna basıpta ışığı acıp ona bakmak aklınıza gelmesin yoksa oldurur. İlk olarak adam tam ordan cıkıp sizi gormediği zaman kafasına nişan alıp, ona tek tek ateş edin. Boylece onu oldurursunuz. İlerlerken de Koşmayın, (Fazla koşmayın), Bazen pusu kurulacak yerde yuruyun ya da zıplayarak saklandığını umduğunuz yere atlayın. Saklanmışsa ve size ateş edecekse siz hemen geri gelin ve o gelince tam beynine ateş edin. Olumcul Şarjor Evet. Hep evet diyorum. Duşununki Teror gurubundasınız, bu iyi olur. Cunku usa oyuncular daha cok terorde bulunur. Buna gore teror yenilmiyor. CT aldırmıyor bile cunku onlar kazanma yolunda, Teror ise onları teker teker bitirip gorev yapmakla meşgul. Konuya gelelim tekrar. Kurşununuz bitti. Şarjor kuruyorsunuz ve az once dediğim gibi ayak sesleri duydunuz, Buna gore bir duşman yaklaşıyordur. Ve sizi gorduğunde saklanacaksınız. Ancak şarjor kuruyorsunuz. Saklanmayın. Uyanık olun. Yanınızda Desert Eagle olmalı. Ya da herhangi başka bir silah. Hemen 2 tuşuna basarak tabanca alıp onu vurmaya calışın. Canınız azaldığında ise hemen zıplayrak saklanın. Adam arkadan gelmez. Cunku sizin orda saklandığınızı biliyor. Siz arkadan vurun. Başka bir yontem silahı cıkarıp beynine ateş edin. Silahınızın mermisi bittiyse tabi. Bunun icin iyi bir nişancı olmak gerekiyor. Aztec Mapında Bir Taktik Evet arkadaşlar. Asla hayır demem bu son evetim zaten Hep evet Devam edelim. Aztec mapındasınız ve aztec mapını sevmiyorsunuz. Artık seveceksiniz. Konuya donelim İlk olarak CT olun. Bir yol var doğduğunuz yerin onlerinde. Bir sağa gidiyor bir sola. Sağa gidin. Yine sağa cıkan bir yol var. Orda adam var mı diye kontrol edin. Yanınızda bomba varsa oraya fırlatın. Korkuyorsanız solda ki binaya girip yukarı cıkın penceresi acık. Ordan sağa doğru bakın. Bir Terorist geliyorsa (kafasınızı goreceksiniz), sizin yanınıza geliyordur. Buyuk ihtimalle orda olduğunuzu da biliyordur. Aldırmayın. Neden mi? Cunku sizin orda olup korktuğunuza biliyor hemen onlerinizde bir yerde balkon var. Oraya cıkıp size ateş edecek. Tam onunuzde de bir cam var ordan da ateş edecekler. Ve sizin yanınızda şu tırtıklı camlardam var. Ateş ederlerse oraya girin. Cunku oraya mermi işlermiyor Bu benim kendi fikrimdi. Bu kadar. Okuduğunuz icin teşekkur ederim. İyi oyunlar. Bol şans!!! __________________