Counter Strike OpenGL Yapamıyorum Diyenler Buraya..
Counter Strike0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Counter Strike OpenGL Yapamıyorum Diyenler Buraya..
-
27-09-2019, 10:13:15Kayıtlı Üyeİlk Olarak Arkadaşlar Lutfen Alıntı Yaparken Turkmmo - lordsenyor veya frmtr - PxioN diyiniz ikisde Benim Ama Herkez Yapabilisin Diye Forumlarda Paylaşıyorum ve asla alıntı yazmadan paylaşmayınız , Ben yaptımda demeyeniz KESİNLİKLE BEN BULDUM __________________________________________________ _________________ Arkadaşlar Eyer OpenGL yapınca tekrar software veya 3D3 oluyorsa Video ayarınız bunu yaparak cozebilirsiniz.. __________________________________________________ _________________ Arkadaşlar İlk Olarak Ekran Kartınızın Ne Olduğu Onemli Ekran Kartınızı Oğrenmek İcin Şu Adımları İzleyiniz; Başlat >>> Calıştır(arama cubuğnda aratarak da bulabilirsiniz) >>> calıştıra dxdiag yazın ve yukarıdan ekran seceneğini secin ve oğrenin.. Ben Bunu NVIDIA olarak paylaşıyorum eyer sizin ki farklı bir ekran kartı ise ona gore sitesinden ekran kartınızı yenileyin veya googlede aratın kendi ekran kartınızı yazarak ve 3d ozelliğide yuklemeyi unutmayın.. Evet Arkadaşlar ben NVIDIA icin anlatıma başlıyorum.. ANLATIM; Arkadaşlar İlk Olarak Verdiğim Linklerden Dosyayı İndirin daha sonra 3D Vısıon Pro yu kurun ve ardından ''307.74-desktop-win8-win7-winvista-32bit-international-whql'' yu kurun Daha Sonra Pc yi Yeniden Başlatın.. Yaşanan Sorunlar; 1) Dediklerinizi kurdum fakat yine de opengl olmuyor? Cozu: Bilgisayarı Yeniden Başlattıktan Sonra Bu İmkansız 2) Kurduğunuzda Ekran Simsiyah Oluyor Napmam Lazım? [ Bunu Onceden Okuyunuz Yoksa Karşılaşırsanız Yapmazsınız ] Cozum: 10 Dakika Kadar Bekleyiniz.. Eyer Hala Ekran Siyah iSe bilgisayarınızı Laptop ise Ac Kapa Duğmesine Basılı tutarak kapayınız ve tekrar acınız , Masaustu ise kasanın arkasındaki ac kapa duğmesini kapatın tekrar acıp kasanın ACILIŞ duğmesine basın ve bilgisayarınız eskisinden iyi olsun =========================== İndirme Linkleri; Tıkla >> İndir >> Kur [172 MB] ============================ Linkleri Surekli Guncel Tutatacağım Arkadaşlar.. TURKMMO - lordsenyor ve FRMTR - PxioN __________________