DaRkMappeRs ve Doowop Studio Uye Alımları
Counter Strike0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- DaRkMappeRs ve Doowop Studio Uye Alımları
-
27-09-2019, 10:06:00Kayıtlı ÜyeOncelikle selamlar, uzun zamandır askerliğim sebebiyle oyun/harita yapımını bırakmıştım ancak grubumun uyelerini dağıtmamıştım. Yine uzun zamandır benden bazı projeler isteniyordu bugune kısmet oldu. Şuan kimin ne kadar zamanı, bilgisi var bilmiyorum ancak yine de bir duyuru yapalım : DaRkMappeRs (www.facebook.com/darkmappers2) grubu halen pasiftir ancak kendi icinde bazı projeleri surdurmektedir. Kendine guvenen ve projelere katılabilecek kişileri gruba almayı duşunuyorum. DaRkMappeRs nedir? Grubumuz 10.10.2011de kurulmuş olup bu zamana kadar HalfLife ve CounterStrike oyunları uzerine mod/harita calışmaları yapmıştır. 2012 yılının sonlarında ise grup pasif hale gecirilip kendi icinde cryengine tarzı diğer oyun motorlarıyla da ilgilenmeye başlamıştır. Gruba ne lazım? Grubumuza istekli ve en az 16 yaşında olan uyeler lazım. Bu uyelerin Valve Hammer Editor, Source SDK, CryEngine den herhangi birinden en az orta duzeyde bilgiye sahip olması gerekiyor. Bunlardan hicbiri hakkında bilgim yok derseniz bile yine de anladığınız bir konuda projelerimize destek verebilirsiniz. Grup uyeleri şuanda ne kadar bilgiye sahip? Grubumuz Half Life motorunu neredeyse tamamen değiştirmiş, yuzlerce harita projesinde bulunmuş, guncel oyun motorlarıyla da ilgilenen uyelere sahip. Ek olarak photoshop bilgisine sahip, webmaster uyelerimiz de bulunuyor. Alımlar icin ne yapmamız gerekli? Alımlar icin sadece bana bu forumdan PM yoluyla ulaşabilirsiniz. Diğer sorularınız icin konuya cevap atabilirsiniz. PMde atacağınız mesajda şunlar icermelidir : - Ne kadar suredir neyle ilgileniyorsunuz? - Yaşınız ve mesleğiniz nedir? - Projelere ne kadar destek verebilirsiniz, ne kadar zaman ayırabilirsiniz? Ayrıca ilgilendiğiniz HERHANGİ (site,kodlama, başka bir oyun vs..) başka birşey varsa bile bana PMden veya bu konudan ulaşabilirsiniz. __________________