Merhaba Arkadaşlar,
Başlığı gorunce uye olup sizinle bu bilgiyi paylaşmak istedim.
21-22 Mart'ta İstanbul'da bir sanat okulları fuarı yapılacak. Bu kapsamda da bir yarışma duzenlenmiş. yarışma bilgisini paylaşıyorum:
Inarts Sanat Okulları Fuarı kapsamında gercekleştirilen Yetenek Yarışması’na hayalinizdeki sanat eğitimi ile ilgili eğlenceli ve yaratıcı fotoğraflarınızı @inartsfairs #inartsfair ve #hayalimdekisanat tagleriyle instagramdan ya da twitterdan paylaşarak katılabilirsiniz. Fuara katılacak universitelerin guzel sanatlar fakulteleri dekanlarından oluşan bir juri tarafından belirlenecek kazananlar Avrupa'da ucretsiz sanat eğitimi / workshop ve gidiş donuş ucak bileti almaya hak kazanacaklar.
Ayrıca bu fuara daha once katılmıştım ve yurtdışı eğitim olanaklarıyla ilgili guzel etkinlik ve seminerler de yapılmakta. İlgilenen arkadaşlar fuarın sitesinden online davetiyeyi doldurarak ucretsiz katılabilirler.
http://www.inartsfair.com/tr
Sevgiler.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Üniversiteler
- Avrupa'da ucretsiz sanat eğitimi / 5. Inarts Yurtici ve Yurtdışı Sanat Okulları Fuarı
-
06-09-2019, 17:52:07Kayıtlı Üye