Steam Guncellemeleri ve Birkac Hatanın cozumu
Counter Strike0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Steam Guncellemeleri ve Birkac Hatanın cozumu
-
27-09-2019, 09:56:29Kayıtlı ÜyeMerhaba arkadaşlar bildiğiniz uzere Valve ; Steam uzerıne bir kac yenilik yaptı ve bunun sonrasında bir cok problem cıktı işte bu problemleri halledemeyen arkadaşlar icin bu konuyu acıyorum. DUYURU; Counter-Strike 1.6 Steam Guncellemesi Geldi! Yeni Guncellemeler: +Sistem ozellikleri duşuruldu. + Latin harfler eklendi. Turkce karakter geciyor artık. + HD model secme yani steam model / klasik model ozelliği. (Eksta olarak texture da değiştiriyor.) + Valve Anti-Cheat Sistemi guncellendi. + Yeni konsol komutları geldi. + Oyun dışında veya oyun icinde otomatik guncelleme. + CS1.6 Linux ve Mac OS işletim sistemlerine destek verildi. + D3D ozelliği kaldırıldı ve OpenGL geliştirildi. (FPS'nin yukselmesinin sebebi bu ) + Cozunurlukler değiştirildi. + Sistem optimize etme ozelliği eklendi. Sistem'i daha az yoruyor. Yeni Varsayılan Performans Ayarları: sv_lan_rate 20000;rate 20000;cl_cmdrate 105;cl_updaterate 100;ex_interp 0 ---------------------------------------------------------------------------- Arkadaşlar steamda yeni değişikler icin sorun yaşayanlar bu komutları kullanabilirler Steam anasayfayı acın ve Counter-Strike uzerine sağ tıklayın ozellikler GENEL/Calıştırma secenekleri 1.ADIM; -nofbo -nomsaa -dxlevel 90 komtunu girin tamam diyin! 2.ADIM; Oyun icinde OPTIONS/VIDEO sağdaki 4 seceneğin işaretini kaldırın! Oyun icinde yavaş koşuyorum diyenler! Oyun console acın ve gl_ansio 0 gl_vsync 0 fps_max 99 komutlarını girin. -Senstivity Ayarlarında Bozukluk Olanlar ; m_customaccel "1" m_customaccel_exponent "1" m_customaccel_max "0" m_customaccel_scale "0.02" iki ile / / duşuk olur "senstivity" cvar (eğer 3.0 olsaydı, bunun 1.5 olun) Counter-Strike'dan guncelleme sonrası daha fazla verim alabilmek icin. Başlatma komutunun sonuna bunları ekleyin: -nofbo -nomsaa -w 800 -x 600 -freq 100 -gl -nojoy -noipx -32bpp -noforcemspd -noforcemaccel -noforcemparms 800 x 600 ekran cozunurluğudur. Kendinize gore değiştirebilirsiniz. Başlatma komutunu değiştirmek icin, Steam > Kutuphane > Counter-Strike > Ozellikler > Calıştırma Seceneklerini Ayarla... Gelen kutucuğa yukarıdaki komutları yazın ve onaylayın. config.cfg veya userconfig.cfg yapılandırma dosyanıza ise bunları ekleyin: gl_vsync 0 gl_ansio 0 cl_mousegrab 0 rate "20000" sv_lan rate "20000" cl_updaterate "100" cl_cmdrate "105" ex_interp "0.01400" fps_max "100" cl_sidespeed 400 cl_forwardspeed 400 cl_backspeed 400 Dosyalarla uğraşamam diyorsanız konsola bu komutu yapıştırın ve onaylayın: gl_vsync 0;gl_ansio 0;cl_mousegrab 0;rate "20000";sv_lan rate "20000";cl_updaterate "100";cl_cmdrate "105";ex_interp "0.01400";fps_max "100";cl_sidespeed 400;cl_forwardspeed 400;cl_backspeed 400; __________________