Herkese Merhabalar,

Yaklaşık 10 yıl hizmet eğlence sektorunde ulkemizin buyuk guruplarından birisinde yonetici olarak calıştım.Ceşitli sebepler ve yapılan haksızlıklar sonucu 5 ay once işimden ayrılmak zorunda kaldım.Bu sure icerisindeki iş aramalarımda şu ana kadar malesef sonucsuz kaldı ben de umidimi yitirdim.Zaten olsa da cok kotu ekonomik şartlarda olacağı ve beni mutlu etmeyeceği kesin.
yukarıdaki sebepler neticesinde uzun zamandır aklımda olan fakat kariyerim nedeni ile bir turlu yapamadığım yurtdışına gitmenin benim icin en iyi secenek olduğunu duşunmeye başladım.Bunun icin basit birkac araştırma yaptım ama yeterli bilgiye ve sonuca ulaşamadım.
Yurtdışına calışmak icin gitme konusunda nereden başlamalıyım.Her ne kadar universite mezunu olsam da yurtdışında yapacağım işin cok fazla onemi yok o ulkenin dilini oğrenene kadar, kulturune alışana kadar her işi yapmaya razıyım.Dil konusunda intermediate seviyedeyim ama en buyuk handikap benim icin dil pratiğimin cok iyi olmaması .Gitmek istediğim ulke konusunda cok kesin bir duşuncem yok ama Avustralya, kuzey ulkeleri ya da bazı turk cumhuriyetleri olabilir.Bilgi verecek herkese şimdiden teşekkurler