merhaba arkadaslar internete cs icin cfg aradigimizda binlercesi cikiyor ve hangisini secim die dusunuyoruz. Ben kendi cfg mi kendi oz ayarlarimla yapiyorum ve en azindan nasil bir cfg oldugunu bilerek oynuyorum. ayarlarini guzel yaptigim icinde cfg saglam oluyor neyse size verecegim linkten cfg hazirlama programini indirip, kurup cfg hazirlayabilirsiniz indirmek linki : s3.dosya.tc/server8/JjbWrl/CfgHaz_rlamaProgram_v6.1.rar.html Kullanilisi : programi rardan cikacak dosyanin setup la pc nize kurun masaustunde bulunan simgesine tiklayin program karsiniza cikicaktir kendi oz kararlarinizla ayarlari uygulayin cfg 2. bolumune gecince cfg yi c/programfiles/valve/cstrike icine kurun (baska yerde cs kuruluysa siz orayi isaretleyin) cfg nin adini kendiniz degistirebilir ya da sistemin koydugu ad la dvm edebilirsiniz cfg yi kur diyince yuklenecek ve tamamlandi diyecek sonra cs ye girip ayni sekilde cfg yi acip cfg nizi degerlendirebilirsiniz.Kolay gelsin Sorusu Olanlar konunun altindan belirtebilir... __________________