SLmLar BeyLer.... Forumda Rutbemin Kotu Olduğuna Bakmayın Daha 1 hafta once uye oldum..Zaten boyle hile forumlarında takılmazdım ama forumqs cok farklı Neyse Ben 6 Yıldır cs 1.6 online oynuyorum... SizLe bazı deneyimlerimi paylaşmak istedim... Eğer Sizde Gercekten Bir professionel olmak istiyorsanız dikkatlice dinleyin... Beni merak eden arkadaslarımız wardır suan ben ege 1. turkiye 11. olan takımda oynuorum.. Sabah aksam steamda mac atıyoruz... Yoksa diğer steamsız swler walldan gecilmiyor Neyse Lafı uzattım k.b ... Hemen başlayalım DERS 1. Eğer Turkiye Capında Bir Derece istiosarsanız... Cs ekipmanlarına 500 tl harcayacaksınız... Ama daha yeni başladıgınızdan Size x7 mouse guzel bi mouse altlığı ve software 3d Kulaklığı onerebilirim... ve ınternet cafeden gunde 50 kısının kullandığı icine ettiği pclerde pro olamazsınız.. Kendı ozel alanınızı evde sağlayın .... Benım gibi... Bazıları Bu dediğim şeylerden (markalardan) anlamamış olabilir.. Yani demek istediğim +20 tllik bir mouse +50 tllik bir kulaklık alın mikrofon (mic) olacaktır tabi... Mouse altlıkları 5-10 tl arasında değişir onuda soyleyeyim...Bunlar başlangıc olarak yetecektir Ve gelelim pcnın diğer ozelliklerine.... 1- Oyuna girdiğinizde herkesin ping die yanlış soylenen doğrusu loss olan ayarınız... Tab tusuna basınca en solda gozukur o 15i gecmesin Hadi turkiye şartlarında 20 olsun... 30 40 ustu oyun oynanmaz zaten... 2- Fps ayarı: Consala fps_max yazınca cıkan değerdir.. Benım değerim 139.0 ne kadar coksa o kadar iyidir... Ne yararı war dersenız Daha net bir oyun daha az sekme vs denilebilir..Kısaca en onemli şeydir... Ve bnce 80in altında olan fps de cs oynanmaz Ders 2. Şuan dunya capında başarılı olanlar belli bir surumde oynamaktadır. Bazı arkadaslarımı goruyorum 1 Hafta cs 1.3 1hafta cs1.5 arada cs 1.6 oynuyorlar..Bundan vazgecin Size tavsiyem cs 1.6 oynayın cunku olanaklar daha geniş... 1.5 olabilir...Ama zor farkedilebilirsiniz.. Zaten 1.3 lan game onu baştan eliyorum Ders 3. Wallı hayatta kullanmayın Herkes kullanıyor... O zaman eziyolar demeyin.. 10 Dolar verin steam alın wallsız oyunun zevkini cıkartın.. Dunyayla cs oynayın sağlam takım kurup dunyaya reklamınızı yapın Cfgye gelince Piyasadaki cfglerin %99 5 para etmez... Zaten guzel cfgler parayla satılıyor..Tabi dolandırıcılar haric... 6aylık bir cs prosu (!) (ne kadar proysa artık) bir cfg yapıyor cogu ayarı bılmıor kendınce karıstırıyor.... Bu arada hic mermi sekmeyen cfg Sizce boyle 1 cfg olabilirmi?? Hassktr Cekerım ... Siz en iyisi Def yani normal oyun ayarlarında oynayın..Zaten ilerde kendi cfgnizi yaparsınız... Bu arada 1 ay wall kullandım eğlencesıne ses kasma yeteneğimi %50 kaybettım tekrar kazanmam aylar surdu.. Siz siz olan kullanmayın tabi gercekten bir pro olmak istiyorsanız... ~~~~ Bu arada hemen 6 ayda 1 yılda pro olunmaz ... Cok emek hırs ve zeka gerekir... ~~~~ Kurnazca oynayın... Duşunun ve ozellikle ses kasın bunu dinleye dinleye oğrenin... Ve sık sık kulaklık değiştirmeyın cunku cok farkeder bi tane sağlam bi kulaklık alın ona alışın... Zamanla bnm gibi 3d Ses kasmada 1 numara olabilirsiniz... Zamanla sesin sağdanmı soldan geldiğini anlarsınız.. İleri zamanla nerden geldiklerini bırak kac kişi olduklarını bile ayak sesinden anlayabilirsiniz... Yapamam demeyın hırs ve gunlerinizi verin inanın ilerde ciddi anlamda paralar bile kazanabilirsiniz.. Tabi gunluk yaşantınızı ozellıkle okulunuzu aksatmayın gencler Bu arada bu kesinlikle alıntı değildir Kendım yazdım ve devamı gelcek... +Karizma isterim cunku bu forumda modaroter olmak istiyorum... Wall hack paylasmam ama size cok yararlı şeyler paylaşırım..Cunku deneyımım cok.. Nese arkadaslar cıkmam lazım japonlarla macımız war Saat 16.00da sk-gamingten hltv kanalından 98.32.45.12 kanalına gırerek izleyebilirsiniz... Bu arada modrtrler konuyu sabıtlerse sevınırım __________________