Cs 1.6 Steam Nedir? Ne ise yarar ? [Anlatim]
Counter Strike0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Cs 1.6 Steam Nedir? Ne ise yarar ? [Anlatim]
-
27-09-2019, 09:22:57Kayıtlı ÜyeMerhabalar cs 1.6 bilinmesi gereken hususlardan biri steamdir. Ancak steam i tanimiyanlar cok oluyor. Bende anlatim icin konuyu actim. Basliyalim. STEAM Nedir? Steam, Valve firması tarafından geliştirilmiş bir arabirim programıdır. Eski WON sisteminin yerini almaktadır. Steam: oyunları İnternet uzerinden anında satın almanıza ve indirmenize yarar. ceşitli Valve oyunları versionlarını kayıt edebilmenize yarar, sunuculara ve oyunlara herhangi bir PC uzerinden ozel hesabınızla birlikte bağlanmanızı sağlar, oynadığınız tum Valve oyunlarını bug, hata, yeni version vb. guncellemelere karşı yeni tutar (update), oyun esnasında Steam network'e bağlı tum arkadaşlarınızla sohbet edebilmenizi sağlar, bazı oyunlar icin LAN sunucularını listeleme ve bağlanabilme imkanı sağlar, hangi arkadaşlarınızın hangi Valve oyununu oynadığını gormenizi ve onlara katılmanızı sağlar. Bir Steam hesabınız olduğunda size onlarca oyunu orjinal hesabınızla kaliteli ve sorunsuz şekilde oynayabilme imkanınız olur. Tum bu oyunlarda Steam hesabı kullanabilirsiniz ve kaliteli bir platform uzerinde oyun oynamanın tadına varabilirsiniz. Orjinal Steam Hesabı ile CS1.6'nın avantajları nedir? NONSteam sunucularda STEAM hesapları olmadan oynanmaktadır. Bu yuzden oyuncular daha ozgur haraket ederek herhangi bir riskin olmadığını bilmektedirler ve ceşitli hile vb. yollara başvurmaktadırlar. Şuanda Turkiye'de bircok mac/public sunucu nonsteam olarak calışmaktadır, ve bu serverlarda oynayan sizler oyunun guvenliği bakımından emin olmadığınız ortamlarda oynamaktasınız. Fakat bir Steam sunucu soz konusu olduğunda, VAC (Valve Anti Cheat) sistemide devreye girmektedir. VAC, Valve tarafından geliştirilen cok kaliteli ve guncel tutulan bir anti hile sistemidir. sXe-Injected ile korunan sunucularda surekli hile vakaları gorulmesine karşın elden pek bişey gelmemektedir. Fakat VAC desteği olan STEAM sunucularında, herhangi bir hile kullanıcısı VAC tarafından yakaldığı anda sistemden kalıcı olarak banlanır ve bu account ile birdaha STEAM sunucularına girilemez. Boylece alınan bu hesap cope gitmektedir. Bu sebeple Steam kullanıcıları bu riski goze almazlar ve asla hile kullanmazlar. Normal sunucularda atılan ipban gibi ban sistemleri modemin resetlenmesi gibi metotlarda kolayca aşılabilir. Steam ile atılan ban ise asla gecilemez. Ceşitli AMXX pluginleri sayesinde oyunculara STEAM_ID uzerinden ban atılabilmektedir. STEAM Hesabımı arkadaşlarımla ortak kullanabilir miyiz? Hayır. Steam sistemleri bir hesabın farklı lokasyonlardan surekli kullanıldığını kısa surede tespit etmekte ve hesabı kapatmaktadır. CS 1.6 Steam hesabı aldım. Oyunu nereden indireceğim? Oyunu indirmek icin ayrı bir program gerekmiyor. Bilgisayarınızda mevcut CS nin icindeki Steam programına almış olduğunuz hesap ile giriş yapıyor ve oyunu indirip kuruyorsunuz. Steam hesabı alınca buyuk takımların ve turnuvaların yurtdışı maclarını izleyebilir miyim? (HLTV) En cok merak edilen sorulardan biri bu olsa gerek. Evet. Almakta olduğunuz Steam hesaplarınız ile, hltv.org gibi sitelerdeki macları takip edebilir ve izleyebilirsiniz. "Hot Match" bolumunden oynanmakta olan herhangi bir maca istediğiniz an dahil olabilir ve izleyebilirsiniz. Bircok kaliteli online turnuvanın da Steam sunucularda yapılması sebebiyle, gerek oynamak, gerek izlemek icin bir Steam hesabınız olması gerekir. SİSTEM GEREKSİNİMLERİ: Minimum 500 MHZ İşlemci, 96 MB Ram, 16MB Ekran Kartı, Windows 2000/XP, Mouse, Klavye, Internet Bağlantısı __________________