Evde Botlarla Oynayabileceginiz En Guzel Zombie Mod Bence. Arkadaslar Arasinda Zamanında Cok Oynadım Brazil Dilindeydi Bende Elimden Geldigince Turkceye Cevirim. Bazı Menuler Orjinal Dil Bunları Duzeltemedim Modu Paylaşanlar yada Yapanlar Gerekli Dosyaları Eklememişler Heralde Reklamları Kalmasını İstediler Oyuna Sizde Zombie Modelleri , Human Modelleri ve Extra Ozellikler Ekleyebilirsiniz Ben Extra Ozellik Olarak 7 veya 8 Adet Bişey Ekledim Human Modelleri Residen Evil Oyun Modelleri Yaptım ve Nemesis Donustugunde Herhangibiri Residen Evil Film Muzigi Calıyo Normaldede Urkutucu Muzikler Ekledim Gercekteden Guzel Oluyo ve "H" Tusu İle Acabileceginiz Bir Menu Hazırlatım Turkce Size Kolaylık Saglar. Not: Yere Minigun Kurmak İcin Kısayol "J" Tusunu Kullanabilirsiniz.
Oyundan Goruntuler Tabikide Alinti Degil
Map Karanlık Oldugu İcin Resimlerde Boyle Cık Zombie Mod Sonucta Map Karanlık Olucak Tabi
Oyunda Bulunan Zombie Modelleri:
zp_zclasses40.amxx ; Clasic Zombie Her Ozelligi Esittir. zp_zclass_bhzombie.amxx ; Bunny Zombie Adından Anlasıldıgı Gibi Bunny İyi Yapıyo zp_class_climb.amxx ; Duvarlara Tırmana Bilen Zombie "E" Tusu zp_zclass_boomer.amxx ; Dayanıklı Zombie ama Yavas zp_zclass_vampire.amxx ; Rakibe Vurdukca Healt Kazanır zp_zclass_speed.amxx ; Normal Zombielerden 2x Daha Fazla Hızlı Kosar zp_zclass_radioativo.amxx ; Tam Cozemedim ama Bazi Extra Silahlar İşlemiyo!
Oyuna Sonradan Ekledigim Ozellikler :
zp_extra_jetpack_bazooka32.amxx ; Item Extra: Jetpack + Bazooka zp_extra_railgun.amxx ; Item Extra: Railgun Silah zp_extra_minigun.amxx ; Item Extra: Minigun zp_extra_plazmagun.amxx ; Item Extra: Plazmagun Silahi zp_extra_cannon.amxx ; Item Extra: Cannon Silahi zp_extra_goldenak.amxx ; Item Extra: Altin Ak74 advanced_weapon_tracers.amxx ;GamePlay: Mermi İzlerini Gosterir Mermi_sekmeme.amxx ;GamePlay: Mermilerin Sekmesini Engeller zp_countdown_remix.amxx ;GamePlay: Enfeksiyon Geri Sayım zp_nemesis_hp.amxx ;GamePlay: Nemesis Healt Gostergesi Oyunda Zaten Bulunan Eklentiler , Ozellikler Var Oyunu Oynarken Hepsini Deneyebilirsiniz. Oyunda Bot Paketi Bulunuyo. Amxmodx 1.8.1 Yuklu
Zombie Plague Caos İndirmek İcin Tıklayın
Kurulum: Setup Halindedir Valve Sizde Neredeyse Bulun ve Kurulumu Başlatın C:Program Files Yuklu İse Dokunmadan "İleri" Tıklayın Emege Saygi İcin İndirmesenizde Bir Tesekkur ,Yorum Yeterli Benim İcin. __________________