Veri Yurutme Engellemesi Acma
Counter Strike0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- Veri Yurutme Engellemesi Acma
-
27-09-2019, 09:16:14Kayıtlı ÜyeArkadaşlar Selam. Bilindiği Uzere Windows 7 de cs 1.5 ve 1.6 donma sorunu bulunmakta. Oyun İcinde Online ve Normal Olmak uzere Oyuna girdiğim zaman En fazla 10 dakika oyunda kalabiliyorum 10 dakika sonunda ekran donuyor ve reset atmadan hic bi şekilde duzelmiyor. yapmadıgım denemediğim yontem kalmadı en son bu sabah yapmaya calıştıgım yontemde yarıda kaldı. sistem ozelliklerinde performans ayarlarında veri yukleme engellemesine hl.exeyi eklemek kaldı fakat veri yukleme engellemesi pasif durumda ve acamıyorum yonetice olarak calıştırmama rağmen gene acılmıyor. verilmiş olan bazı kodları da denedim Baslat >Programlar->donaltılar-> Komut İstemi var onu sag tıkla yonetici olarak calistirde sonra acılan dos ekranında su kodu yaz bcdedit.exe /set nx AlwaysOn bu kodu deneyip bilgisayarı yeniden başlatmama rağmen gene veri engelleme yeri pasif durumda kaldı kesinlikle bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar forumda mevcut yardımlarınızı bekliyorum ve teşekkur ediyorum . __________________