Evet arkadaşlar pinginiz cok yuksekse bir turlu duşuremiyorsanız, modemi resledikten sonra hemen değilde 10-15 dakika sonra artıyor ve duşmuyorsa cozum burda.Oncelikle butun antivirus, msn, internet bunları kapatın.Sonra;
Buradan refreshlock denen programı indiriyorsunuz.Daha sonra programı yukleyip actığınızda karşınıza Refreshlock Configiration başlıklı bir pencere gelicek Aşağıdaki resime bakarak ayarları yapınız. Daha sonra oyuna girip hangi cozunurlukte oynadığınıza bakınız Video ayarlarından. 800x600 mu 1024x768 mi hangisiyse.. Ondan sonra aşağıda olduğu gibi hangi cozunurlukte oynuyorsanız programdan o cozunurluğu bulup resimde yazılmış olan yere 100 yazınız.. Ben 800x600 cozunurluğunde oynadığım icin resimde ona 100 yazdım.Ayrıca resimde gorulduğu gibi yanında 16 BPP yazar.Eğer oyunu 16 bitte oynuyorsanız bu tarafa yok 32bitte oynuyorsanız 32 BPP li olanının yanına 100 yazacaksınız.Ben hem 16-32 ye birden yazdım.
[IMG]http://img265.**************/img265/5271/refreshlock2ph4.jpg[/IMG] Daha sonra oyuna girince consola sırasıyla; fps_max 100 fps_modem 100 rate 25000 cl_updaterate 101 cl_cmdrate 101 Bu komutları yazıyorsunuz ve ping %100 duşecektir.Kesinlikle denenmiştir bu sorunla kac gundur kafayı yedim arkadaşlar cs'den soğudum.En sonunda buyuk uğraşlar sonucunda sorunu cozdum yukarıda dediklerimi yaparsanız sorunuz kesinlikle cozulecektir.Alıntı değildir.İyi oyunlar