1) Arkadaşlar ben 32 GB dedicated server satın alacam aylık 2000 GB trafiği mevcut. Bununla kaliteli serverler kurmam icin neler yapmam gerekli. 2) Kaliteli bir serverde fps'nin duşuk olması icin en az gerekli ozellikler nelerdir. (VPS ozellikleri) 3) Tahmininizce 32 GB dedicated bir servere kaliteli fps olarak en az kac tane server kurabilirim? 4) Muşterinin ilgisini cekebilmem icin neler gerekli? 5) Ortalama kaliteli bir serverin fiyatı nedir? 6) Mobil odeme işe yarar mı? 7) Odeme secenekleri olarak neler tercih edilir? 8) Başka neler satabilirim? 9) Bu işi yapabilecek profesyonel biri ile ne şartlarda calışmalıyım?
Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar. Hayırlı gunler hayırlı calışmalar. __________________
Counter Strike server satmak istiyorum ama?
Counter Strike0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- CS:GO
- Counter Strike
- Counter Strike server satmak istiyorum ama?
-
27-09-2019, 08:59:48Kayıtlı ÜyeArkadaşlar hayırlı gunler oncelikle konuma şoyle sorularla başlıyacam. Bu işin oncelikle direk kazanc sağlamayacağını biliyorum gerekli parayı sağlıyabilirim. Zaten part time calışarak aylık guzel mevlalara ulaşabiliyorum şayet şu anda yaptığım iş geleceğe donuk değil. O yuzden boyle sonu gelmeyecek bir iş icine girmeye calışıyorum.