Anlatım NOT: Anlatım tamamen bize aittir.. Başlangıc 1.)AmxModX Kurmak 2.)StatsMe Kurmak 3.)Server.Cfg Editlemek 4.)Admin Eklemek 5.)Port Acmak 6.)Sabit IP Almak 7.)Serverı acma ve kullanmak 8.)Serverı hep acık tutmak [PARAYA DAYANIR!] - AmxModX Kurmak - NOT: AmxModX son surumunu indirmek icin TIKLA! İndirdikten sonra kurulumu acın ve sırasıyla şunları yapın. İstediğiniz sabit diske kurun.. Ardından "Local İnstallation" kutucuğu ve altında "Remote İnstallation" cıkar.. Local İnstallation kutusunda 4 secenek var en alttakini işaretleyin.. Altta FTP var o Game Hosting'ler icin ozeldir.. Sonra CS 1.6'nın icindeki cstrike klasorunu bulun kuruluma başlayın.. Kurulum bitince "Finish" deyin.. - StatsMe Kurmak - NOT: StatsMe indirmek icin TIKLA! Kurulum; RAR dan cıkan statsme klasorunu olduğu gibi cstrike/addons klasorunun icine atın, karşınıza gelen uyarı mesajlarına "Yes" diyerek onaylayın. - Server.Cfg Editlemek - Server.Cfg dosyasını acın icindekileri silin ve aşağıdaki kodları yapıştırın.. Kod: hostname "CsYardimciniz.Tr.Gg - Serverınızın Adını Yazın" mp_autokick 0 mp_autocrosshair 0 mp_autoteambalance 0 mp_buytime 2 mp_consistency 1 mp_c4timer 35 mp_fadetoblack 0 mp_falldamage 0 mp_flashlight 1 mp_forcecamera 3 mp_forcechasecam 2 mp_friendlyfire 1 mp_freezetime 3 mp_fraglimit 0 mp_hostagepenalty 0 mp_limitteams 6 mp_logfile 1 mp_logmessages 1 mp_logdetail 3 mp_maxrounds 0 mp_playerid 0 mp_roundtime 3 mp_startmoney 800 mp_timelimit 35 mp_tkpunish 0 mp_winlimit 0 sv_aim 0 sv_airaccelerate 10 sv_airmove 1 sv_allowdownload 1 sv_clienttrace 1.0 sv_clipmode 0 sv_allowupload 1 sv_cheats 0 sv_gravity 800 sv_*** 1 sv_maxrate 7000 sv_maxspeed 320 sv_maxupdaterate 101 sys_ticrate 10000 decalfrequency 60 pausable 0 log on decalfrequency 60 edgefriction 2 host_framerate 0 exec listip.cfg exec banned.cfg rcon_password PAROLANIZI-YAZIN Oyunun kurulu olduğu dizin cstrikeaddonsmetamod" klasorundeki "plugins.ini" dosyasını bir metin editoru ile acıyoruz. En ust satıra; win32 addonsstatsmedllsstatsme_mm.dll yazıyoruz. *** Şimdi "Oyunun kurulu olduğu dizin cstrikeaddonsstatsmestatsme.cfg" dosyasını acıyoruz.. CTRL+F ile "sm_storebyauth" kodunu bulun ve karşılığındaki 1 değerini 0 yaparak kaydedip cıkıyoruz. *** - Admin Eklemek - "Oyunun kurulu olduğu dizin cstrikeaddonsamxmodxconfigsusers.ini" dosyasını bir metin editoru ile acıyoruz. Resimde gorduğunuz gibi en alta iniyoruz.. Bizim dosyalarımızda orada nickiniz ve şifreniz yerine nick ve pw yazıyor ama ben anlaşılsın diye oyle yazdım.. Editledikten sonra kaydedip cıkıyoruz.. NOT: Servera girerken nickinizi doğru yazın.. Şifreyide konsolu acıp "setinfo _pw şifreniz" olarak yazın ve servera girin.. - Port Acmak - Oncelikle web tarayıcımızı acıyoruz.. Daha sonra http://192.168.2.1 yazıyoruz. Şifre sorar benim modemim Airties RT-211 olduğu icin şifre istemiyor ama şifre kutusu var.. Dokunmadan "Tamam" diyoruz.. NAT>Port Yonlendirmeye giriyoruz.. Ortada bir suru kutu cıkıyor.. Ustte oyun soruyor bunlara dokunmuyoruz cunku CS bulunmuyor.. 2 kutu dolduracağız.. Sırasıyla alttakileri yapın.. 1.Kutu; cs - 192.168.2.2 - TCP - 27015 - 27015 * Etkin deyin.. 2.Kutu; cs - 192.168.2.2 - UDP - 27015 - 27015 * Etkin deyin.. Daha sonradan sağ alttan kaydet deyip cıkın.. - Sabit IP Almak - No-IP'e dayalı bu iş.. no-ip.com a girip kayıt olun.. E-Postanızda aktive edin.. Sonra kullanıcı menusunden Add Host secin.. Orada IP falan yazar ustte.. Sağ altta "Create" ye tıklayın.. Sonra No-IP DUC programını indirin.. Serverı acınca bu program hep acık kalacak yoksa IP sabit kalmaz.. - Serverı Acmak ve Kullanmak - Serverımızı acmak icin valve klasorrune girin ve HLDSyi acın.. LAN olarak işaretli Network seceneğini Internet yapın.. Server adını oradan doldurun.. server.cfg de yazdığımız şifreyi RCON Password'e yazın.. Alttaki kutucuğa tik atıp "Start Server" deyin.. NOT: Siz servera girerken 127.0.0.1 olarak arkadaşlarınız ise sizin IP'nize bağlanarak girecek..IP'nizi oğrenmek icin www.ip-numaram.com girin.. - Serverı Hep Acık Tutmak [PARAYA DAYANIR!] - Bunun icinde VPS yada VDS almanız lazım.. Kendi PCnize kurduğunuz server siz PC'yi kapadığınızda kapanır.. NOT: VPS yada VDS almak icin en iyi Hosting bana gore Turhost.com'dur.. Bir teşekkur yeter beyler.. Bazı resimler bana ait değil fakat yazıların hepsi bana aittir.. Alıntı yaparsanız kaynak belirtiniz.. Kaynak belirtmeyenlere bu kaynak HARAM OLSUN! Anlatım & Kaynak = 26emirhan & Esesli Tamamen kendi yazım kendi sitemde yazdım.. __________________