Merhabalar oncelikle arkadaşlar
Kısaca ozet gececek olursam haziran ortasında 15-20 si arası Almanya'ya dayımların yanına gideceğim.
Vize pasaport işlemleri nedir-nasıl surer bunlar hakkında birkac sorum olacak cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkurler.
Eskide vize icin uzun zamanlar gerekiyormuş şuan nasıl ailemin ve benim bir bilgim yok tam olarak.
Babanın memur olmasının bir etkisi oluyor mu olumlu yonde yada benim universite oğrencisi olmamın bir etkisi olur mu ?
Şuan şehir dışında universite oğrencisi olduğumdan başvurular kulak dan dolma 3-5 gun surer dedikleri icin eve ankaraya gittiğimde 5 haziran - 15 haziran arası orada işlemleri başlatsam yetişir mi ?
3 ay kalmayı duşunuyorum bunla ilgili zaman acısından extra birşeyler bildirmemize gerek var mı ?
Son olarak pasaport renkleri varmış benim hangisine başvurmam gerekiyor? 23 yaşındayım oğrenciyim.Babam devlet memuru yeşil pasaport alabilir miyim? yeşil pasaport alınca almanya ya vize almaya gerek kalmıyormuş emniyet mudurluğunun acıklamasında.
Tekrardan soruları cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkurler.Benim sorularım haricinde bilmem gerektiğini duşunduğunuz hususlar olursa paylaşırsanız sevinirim.
Umarım doğru yere acmışımdır konuyu, yanlışsa taşırsanız sevinirim.
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Üniversiteler
- Almanya Vize-Pasaport başvuru gerekenler...
-
06-09-2019, 17:43:51Kayıtlı Üye