Arkadaşlar cs1.6 da pluginci olarak calışıyorum. Arkadaşlar olduğum swlerin adminleri benden memnun fakat 1 aydır internet yasaklandığı icin atıldım. Şimdi pluginci lazımsa burdan ulaşsınlar. Face adresini ozel mesajda verecem sizlere. Arkadaşlar jailbreak menusu istediğini gibi. Yani tek menu değil ne isterseniz yaparım. Tabi karşılıklı Hemen gecelim tarifelere Eğer haftada sadece pazar gunleri yapmamı isterseniz Slot olurum yetkileride heal weapon map ve teammenu Eğer cumartesi pazar yapmamı istiosanız Full yetkili slot olurum Eğer hafta ici pazartesi ve salı haric yapmamı istiosanız Admin olurum normal admin (Pazartesi salı dershanem var gec gele bilirim yaz okuluna da gidiom) Eğer eğer hafta ici ve hafta sonu crşmb prşmb cuma cmrts pzr gunleri yapmamı istiosanız full yetkili admin olurum Eğer 7 gun yapim bi gun ara verim istiosanız captan olurum (pzrts salı da dahil) Eğer hep yapim hic ara vermeden yapim derseniz Panel verirsiniz Eğer yaz okulunu bırak gel benim işcim ol gece gunduzoğlen akşam derseniz SW yardımcısı olurum Arkadaşlar tarifeler bunlar gercektende bomba pluginler yapıyorum. isteyen ozel mesaj gondersin hemen başlayalım bazen bir işim cıkar yapamam olursa kusuruma bakmayın babamın işine beni cağırıyo ara sıra. Birde gunde bir tane değil istediğiniz kadar sadece slotlarda gunde 2 tane yapma hakkınızvar iyi gunler. __________________