CS BTE Hakkında
Counter Strike0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Counter Strike
- CS BTE Hakkında
-
27-09-2019, 08:49:15Kayıtlı ÜyeMerhaba Arkadaşlar, Sizlere şimdi bazı arkadaşlarımızın bilmediği fakar diğer ulkelerde bilindiği bir yapımı ele alıyorum. Break Through Edition yani BTE cinli bir kişi tarafından geliştirilen ve bu zamana kadar gelmiş en buyuk yapımlarda birisidir. Xtreme yapımcısı olan NST ise onun işbirlikcisidir. beraber bir cok işe girişmişlerdir. bir aralar rakipleşselerde aralarına CSOLDJB'ninde girmesiyle BTE Dev Team adı altında buyuk girişmlerine başlamışlardır. ne ilginctir ki brezilyalı cs oyuncuları BTE modifikasyonunu cok cabuk benimsemiş olacaklar ki hemen adına bir cok site acmışlardır ve actıkları sitelerde oyunun update'lerini paylaşmaktadırlar. bir goz attığımız zaman BTE'nin nasıl bir şey olduğunu derin detaylarıyla anlayamayabiliriz fakat ustun koru bakarsak normal CS'den cok farklı olduğunu anlayabiliriz. bu'nun cıkış yeri CS:Online sayesinde olmuştur. asyada cokca tutulan CS Online surumu ulkemizde 2013 yılında gelmiştir. fakat pek tuttuğunu sanmıyorum, yıllarca kullandığımız silahları kalkıpta parayla 7 gun 1 ay'a almak sacma olduğu icin olabilir belki, BTE'nin amacı ? BTE bizlere cok farklı bir oyun modifikasyonu sunuyor, 2 sene evvel keşfetmeme rağmen Xtreme oynuyordum. normal oyun artık iyice bayatlaşmıştı bende farklı şeyler peşinde dolanırken Xtreme modifikasyonunu gordum. hoşumada gitmişti ve denemekten ne olur dedim o gun bu gundur bu işlerle uğraşıyorum. şimdilerde BTE ile devam ediyorum. her ne kadar tek oynasamda bu oyunu hamachi uzerinden yaymayı hedefliyorum. en azından farklı bir şeyler olsa fena olmaz diye duşundum Peki ya BTE'de neler var ? BTE'nin kendine has ozellikleri olduğu icin normal oyundan kat kat fazla ustun diyebilirim. bir cok silahın yanı sıra bir birinden farklı bir cok modların gelişmiş eklentilerin vs gibi surumleriyle bizi kendine bağlar diye duşunuyorum. Şu sıralar bununla uğraşıyorum. kendi capımda biraz duzeltmelerde yapıyorum tabiki. oğlenleyin oyunu incelemeye aldım yanılmıyorsam yaklaşık 2,5 saat falan surdu bu kadar cok detayı oyuna sığdırdıklarına inanamadım :O o kadar cok detay duşunulmuş ki tamam normal bakarken bişey gorunmuyorda derine inince nelerin donduğunu arka tarafta nelerin olduğunu sonradan Dank sesiyle birlikte anlıyabiliyoruz Peki ya sizden ne bekliyorum ve bu konuyu niye actım ? Sizden beklentilerim sadece bu oyunun yayılması ve hep beraber ara ara 1-2 saat musait oldukca vakit gecirmek elbette işimize gucumuze gidicez sonrası herkes dağılıcak tabiki. burda maksat takılmaca başka bir amac yoktur. ben aynı şekilde bir cok siteye BTE ile ilgili hamachi ağlarını ve konularını paylaştım. zaman icerisinde buyuk bir şekilde yayılacağına inanıyorum. şuanda durgun olsada bu biraz ileriye donuk bir yatırım olacaktır başka pencereden bakarsak NFS U2 ? halen daha şahsına munasır 100 kişilik belki daha fazla bir kişiyle hamachi ağı bulunmakta bizimde onlardan bir farkımızın olmadığını ve bizimde bir ortamımız olmamasına gerekce gormediğim icin bende katılsam sanki ne eksilir diye duşunduğumden mutevellit BTE ile boyle bir giriş yapmış bulunuyorum tabiki herkes indirsin demiyorum onları tenzih ederim. hoşuna giden beğenen arkadaşlarımızı aramızda gormek isterim tabiki sadece maksat budur bazı arkadaşlarımızda orjinalci bir şekilde eleştirebilir zaten bu oyun bir cs 1.6 sadece modifikasyon gereği buyuk bir evrim gecirmiş durumda hepsi bu Beğenen arkadaşları aramızda gormekten mutluluk duyarız efenim __________________