Ben kendimi bahtsız bedevi olarak adlandırıyorum. Bu konu da cok uğraşıyorum bir turlu vize alamıyorum.

Okuduğum donemler de 2013 yılında İngiltere icin dil okuluna başvuru da bulundum 10 yıllık pasaport cıkarttım ilk vize alışım olacaktı evraklarım kusursuz bir şekilde verildi vize bolumune ve ailemin maaşını cok duşuk gorduler uzerime mal mulk olmadığı icin vize vermediler ..
Hep icimde yurtdışında kalmak vardır . Umudumu acayip kırdım . Bir inşaat firmasın da işe başladım ve muşterilerimizden birisiyle arkadaş olduk ve her iki gun de bir telefonla goruşuruz istanbula gelince babam gibi oldu o insan isvec’te lokanta dukkanları var beni yanına almak istiyor . Bana davetiye gonderdi isvec’ten 18.03.2015 tarihin de vfsglobalden başvuruyu yaptım. Fakat ;
İsvec de yaşayan abimiz uc aylık istekte bulundu uzun sure olunca bir de ilk vize alacağım icin konsolosluk şuphe duydu . Ben bir seneyi aşkın suredir guzel bir maaşla calışmaktayım şirkette ki tum evraklarımı almıştım vize icin antetli kağıda bile uc aylık izin almıştım . Pasaportum da İngiltere ve isvec red ‘di var. Ben yeni pasaport cıkarttım şimdi .
Tekrar dan başvuru yapıcam bir bucuk ay sonra nasıl bir yol izlemeliyim bana konu ile ilgili.Gideceğim sureyi daha az tutucam ama sizlerin yorumlarınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkur ederim ..
Saygılarımla ,