Kampanyalara bi goz at :o)
Counter Strike Serverlar0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- PVP Server Tanıtımları
- Counter Strike Serverlar
- Kampanyalara bi goz at :o)
-
27-09-2019, 07:51:49Kayıtlı ÜyeLutfen Sonuna kaDaR Okuyun ve yayınxD Evet aRkadaşLar Yeni ServeRimizi Sizlere Takdim Etmekten GuruR duyaRım..ServeRimiz sXe li olup 7/24 Full admin bulunmaktadır..Versiyon Cs 1.6 dır.Adminlik aylık 15 TL'dir.ServeRimiz MyGameArea Guvencesi altındadır.. Serverimiz icin cok ceşitli super kampanyalar başlatmış bulunuyoruz.. Kampanya-1=Adminlik 15 TL olduğu icin bazı arkadaşlara cok gelebilir uzulmeyin ben nasıl admin olabilirim diyorsanız dikkatli okuyun...15'er TL den 2 Admin Getir Anında Beleş adminlik AL... Kampanya-2=Ben 2 Admin getiRemem daha başka bi yolu yok mu diyosanız iyi dinleyin..Top15 her ay sıfırlanır ay sonunda Top15 birincisi olan arkadaş 100 KONTOR kazanır...Yok ben 100 knt istemiyorum derse 1 ay beleş adminlik AlıR.. Kampanya-3=İyi kasan arkadaşlar clana alınır..Eğer tecrubeleri varsa adminlik veriliR...(Oyuncunun karakterine gore değişebilir.) Kampanya-4=Ben hala bu kRiterleRe uymuyoRum nasıl adminlik alıcam diyorsanıZ buyRun..1 Ay boyunca Cs Sitelerine Reklamımızı veren aDımızı Duyuran Arkadaşlara 1 Aylık Adminlik Hediye... Kampanya-5=Eğer Serverımıza clanınızla birlikte gelirseniz clana ayrıcalık tanınır.Clan uyelerine adminlik 15 TL yerine 10 TL den verilir. PeRox!t Pro PubLic ServeR `sXe´=> İftiharLa SunaR.. İp Adresimiz=>212.68.51.39 İp Adresimiz=>212.68.51.39 İp Adresimiz=>212.68.51.39 İp Adresimiz=>212.68.51.39 İp Adresimiz=>212.68.51.39 İletişim Msn = satis @ peroxit.com HeRkes En iyi olmaya calışıR.Biz zaten En iyiyiz... __________________