SticK.SeRvEgAmE.CoM 85.109.127.44
top15 ay başında sıfırlandı. bu ayın admini Duck Top15 birincisine adminlik hediye. server adresi..............stick.servegame.com ip adresi................. 85.109.127.44 msn irtibat............... servera girdiginizde ortada yazıyor goreceksiniz SW HAKKINDA: -7/24 online -IP adresi sabittir değişmez -SxE opsiyonel durumda. SxE acmadan girenlerin nickinin başında no-sxe yazıyor. hileden banlanmak istemeyenler SxE acarak gelsin servera -female scream plugini mevcut fakat kadını fazla bağırttırmayın -soccerjam ve surf modları mevcut. map ayarları map acıldığında otomatik aktif olmaktadır -muzik plugin sayesinde oyun oynarken kopabilirsiniz... Not: serverimiza giren tum oyuncuların ip adreslerini gorebilmekteyiz ve kayıt etmekteyiz. ayrıca konuşmalar da kayıt edilmektedir. bu nedenle başka oyunculara hakaret kufur tehdit vb. şeyler uygulamadan once bir kez daha duşunun... Adminlik kazanmadan once bilinmesi gerekenler... Gereksiz yere slap,slay,kick,ban, map değişimi tespit edersem adminliği geri alırım. Serveri seviyede tutmak icin adminlerin yaşı ne kadar buyuk olursa o kadar iyi benim icin. En son adminimiz 23 yaşında. Arkadaşlar keyifle oyunun tadına varabilmek icin en onemli şey sizin de bildiğiniz gibi seviye. Bu oyunu zevk almak icin oynayanlardanız biz. En onemlisi de server sahibi olarak ben bunun farkındayım. Hayatımda hic bir kez ne wall hack hilesi kullandım ne başka hileleri kullandım. Hani coğu kişi en azından meraktan dolayı bir kere denemiştir. Ama ben buna bile gerek duymadım cunku biliyorum ki bu şekilde oynanan oyun zevk vermez miğde bulantısı yapar bende. Buna rağmen hemen hemen girdiğim butun serverlardan hile damgalamasıyla banlandım. Hele ki haftasonları vesaire iyi oynadığım zamanlarda beni hile banlamaları icin yarım saat gecmiyordu bile. Ben de sinirden icimi yiyordum şu oyunu ağız tadıyla oynayamayacağım mı hicbir zaman diye.... Bu nedenle ben kaliteli bir oyuncunun onundeki 2 engeli biliyorum 1- hilesiz ve seviyeli server bulamamak. 2- pro olduğu icin hileden dolayı banlanmak. Serverimizin hedefi bu 2 engele takılmadan kaliteli oyun sergilemek ve aynı zamanda oyuncuların dost olabileceği guzel bir muhabbet ortamı oluşturmaktır. 13-14 yıllık internet gecmişi olan biri olarak, www den once mirc'dan once bbc ortamlarında internetin/chat'in ne olduğunu oğrenmiş biriyim, boyle ortamlardaki muhabbetlerin tadını da iyi bilirim arkadaşlar. Bu nedenle de siz değerli seviyeli oyuncularımızın desteğine ihtiyacım var. Herkese iyi forumlar... SticK.SeRvEgAmE.CoM 85.109.127.44 __________________