Merhaba, (Değerli FrmTR Uyeleri) Oncelikle başlıkta 3 soru actım fakat 7 tane soru cevaplamak istiyorum ki, bu sorular sayesinde "Reklam" sorunu aydınlanacak diye duşunuyorum. Ayrıca Mert kardeşimden bu konuyu birleştirmemesini "Rica Ediyorum" cunku Google aramalarından konu iceriğinden "Ayrıntılı ve Başlığı" gozukmeyecektir. Ve bir şey daha soylemek istiyorum "Donanım Haber, Forumdas vb." forumlarda bir kac konuda yaptığım calışmaları ve bazı yorumlar alıntı olarak konulmuş, ben buna karşı değilim ama "Kaynak" gostermek zorundasınız. Bu konuda hem fikirsek soruları cevaplayayım. ************************************************** ******** SORULAR; 1*) Reklam Sorunları neden kaynaklanıyor? 2*) Ne yapmamız gerekmektedir? 3*) Yetkili kişiler kimler? 4*) Ne surede maillerimize cevap veriyorlar? 5*) Hesaplar acıldıysa, acılan hesap (sahiplerine) gelen maillerden ornekler? 6*) Rolls (mikailsaban) Neden ozel mesajlarımıza cevap vermiyor yada verdiğinde yonlendiriyor? 7*) Neden FrmTR'de boyle bir konu actın? Amacın neydi! ************************************************** ******** CEVAPLARI; 1*) Reklam Sorunları neden kaynaklanıyor? Arkadaşlar Google Arama Motoru'ndan yaptığım aramalar sonucunda (Amerika ve Rusya server) buralarda ki, sorunları cevirerek anlamaya calıştım hemen hemen aynı sorunlar idi, onlar mail aymak yerine "Facebook Yardım Merkezi"ne konu acıyorlarmış. Google Rusya Arama (Sonucları) Reklam sorunu birde "Facebook Operator Temsilcisi" Gizem hanımla konuştum(mailleştim) burada ki, sorun tamamen Facebook Gizliliğindedir cevabını aldım, birde bu sorun Kişilerin Guvenliği acısından gereklimiş gibi cevaplar aldım. Bunları birleştirdim şoyle bir sorunaca vardım. "Facebook sayfalarınızı profil hesaplarından sayfa hesabına dondurduğunde, profiliniz icin saldırı tehditi olduğunu savunuyor ve hesabınızı guvenlik nedeniyle siliyor, farkettiyseniz, sayfanızı sildikten sonrada Facebook'a giriş yapılıyor, yani tamamen kişisel bir guvenliktir." Tabi bu benim kendi kendime yaptığım bir yorumdur! Hicbir kaynak ve mesaj, mail yoktur, tamamen kişisel bir yorumdur. Birde "Facebook Sayfa"larında bir acık olduğunu savunuyorlar ki, bu Facebook tarafından onaylanmıyan bir yorumdur. 2*) Ne yapmamız gerekmektedir? Arkadaşlar sizler icin actığım "Konuları" takip edin, nedeni sizler icin guncel bilgiler paylaşıyorum. Birde "Ne yapmamız gerekmektedir?" acmamın en buyuk nedenleri "Hesapları Kapanan Kişile" "1" mail attıktan sonra "2,3,4,5" mail daha atıyorlar ve bundan sonra "Facebook Operator Temsilcileri" o mail atan kişinin E-Posta adresi "Spam"olarak kaydediyor yani size ne yardımcı oluyorlar nede attığınız maillere cevap atıyorlar, cunku attığınız mailleri değersiz sayıp "Cope yolluyorlar" Bu yanlışa duşmeyin! Kapanan Facebook Hesabınızın E-Posta'sı ile 1 defa mail atın, ve cevap bekleyin! 3*) Yetkili kişiler kimler? Arkadaşlar "Yetkili" kişilerden sadece "Gizem" Opertor Temsilcisini tanıyorum, diğer Yetkilileri tanımıyorum. Bunu yazma nedenim ise bir cok kişi benden Yetkili ismi istiyor. 4*) Ne surede maillerimize cevap veriyorlar? Arkadaşlar bu konu hakkında hicbir bilgim yoktur. Bunu onlara sormak istiyorsanız [email protected]'a mail atınız! 5*) Hesaplar acıldıysa, acılan hesap (sahiplerine) gelen maillerden ornekler? Arkadaşlar bunu bir uye'nin paylaştığını gordum bizzat ondan copy/paste yapmak istedim; *(Rolls tarafından yazım hataları duzeltilmiştir. Orjinal yayım icin Tıklayınız!) | #42'inci mesaj Arkadaşlar ilk bayram hediyem Facebook’tan. hesabım “Aktif” hale geldi. Date: Mon, 29 Aug 2011 01:48:25 -0700 To: [email protected] From: info+8gn3351.aeanlfhwqgp54t5cmava6ja...faceb ook.com Subject: Re: My Personal Profile was Disabled Merhaba Orhan, Hesabınızda istediğiniz değişiklikleri yaptık. Başka sorularınız olursa lutfen http://www.facebook.com/help.php adresindeki Yardım Merkezi'mize goz atın. Sorununuz icin ozel bir iletişim formu sağlanmamış veya sorunuz cevaplanmamış ise lutfen bize haber verin. Facebook’la iletişime gectiğiniz icin teşekkurler, Gizem User Operations Facebook Original Message to Facebook From: E. Orhan GURBUZ To: The Facebook Team Subject: RE: My Personal Profile was Disabled 6*) Rolls (mikailsaban) Neden ozel mesajlarımıza cevap vermiyor yada verdiğinde yonlendiriyor? Arkadaşlar her F5(siteyi yenilediğimde) 4 tane mesaj yada 5 tane mesaj geliyor 3'u yada ozel yada Ziyaretci defterinde, ben bazen hic bakamıyorum birikiyor ve kısa cevaplar vermek zorunda kalıyorum bu yuzden konularımı acın ve takip edin genelde oradan cevap veririm, yada blog'uma bakabilirsiniz. 7*) Neden FrmTR'de boyle bir konu actın? Amacın neydi! Cunku FrmTR cok dost bir forum gerek Uyeleri ve Gerek yoneticileri olsun, Allah Razı olsun forumdan ************************************************** ********* Arkadaşlar konumu okuyup, zaman harcadığınız icin Teşekkurler. İnşallah iyi haberlerle donecem, her keze iyi gunler! -Teşekkurler *Rolls (mikailsaban) pupilmash.com __________________