Oncelikle bu konu hakkında tecrubesi,bilgisi olan arkadaşlar yazarsanız cok sevinirim .!!

Merhaba Arkadaşlar

Ben yurtdışın'da Taiwan'da yaşıyorum 4'yıldır , 4 yıldır'da evliyim burada eşim taiwan'lı . Burada oturma ve calışma iznine sahibim. 1 yıldır kendime ait işyerimde calışıyorum turk lokantası actım burada ama işyerime ait hic resmi belgem yok . Sadace dukkan kira kontratı var ..uzerime ruhsatlı burada bit motorum var .! Konuya gelince eşim istediği tum ulkeye vizesiz gide biliyor . Vize isteyen ulkerden ise rahatlıkla lize alabiliyor . Eşimin bu haklarından faydalana bilirmiyim . Beraber bir haftalık avusturalya sidney şehrine tatile gitmeyi duşunuyoruz . Eşimin vize alma olanağı cok yuksek kendisinin bile başvurmasına ihtiyac yok bir acenta aracılığı ile ala biliyor .! Beraber başvursak sizce vize alma şansım varmı .! Burda bende acenta aracılığı ile vize almak istedim ama acenta olmaz sizin başvurmanız gerek elcilik kabul etmiyor .! Eğer vize alma şansım varsa gereken evraklar nelerdir .? Banka hesabım'da ne miktar para bulunması lazım .???? Umarım sorunumu anlata bilmişimdir .! Bilgisini paylaşan ve paylaşmayan herkese teşekurlerimi sunuyorum .!!